Új Jelszó Kérése
Köszönjük hogy minket válsztottatok!
 
 
 
     

Kedvenc Szafari mesém

Kategóriák

Hírességek, Sztárok a Babaszafariban

Hírességek, sztárok a Babaszafariban

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

 

Miért a Babaszafari?

Miért válaszd a Babszafarit?

Kedvezményeink

Babaszafari törzsvásárlói kártya

Babakassza kártya kedvezmény

Babamamatudakozó kedvezményes kártya

 

Pick Pack Pontok

Pick pack pont átvételi hely

Játék

Játék a Babaszafarinál

Ajándék ötletek

Ajéndék ötletek a Babaszafaritól

TOP Termékek

Fizetési megoldás

Árukeresők

2014.05.08 15:16
Babaszafari-mese

Máthé Zsolt: Babaszafari-mese

 

Kengurumamának kicsinye született. Gyorsan felcseperedett Kengurufiú, és egy szép napon kidugta fejét és mancsait mamája erszényéből. A kengurugyerekeknél ilyenkor érkezik el a nagy nap...

Máthé Zsolt: Babaszafari-mese

Kengurumamának kicsinye született. Gyorsan felcseperedett Kengurufiú, és egy szép napon kidugta fejét és mancsait mamája erszényéből.

A kengurugyerekeknél ilyenkor érkezik el a nagy nap: irány az iskola. Aznap reggel Kengurumama uzsonnát csomagolt, felöltöztette kisfiát és betessékelte iskolatáskájával együtt az erszényébe. Minden készenállt az indulásra. Igen ám, csakhogy az úton hatalmas volt a reggeli forgalom. A szélsebesen vágtató zebra-ménes, a lassan hömpölygő elefánt-karaván, vagy az akadályt nem ismerő orrszarvú-csorda mellett az utazás nem ígérkezett se könnyűnek, se biztonságosnak. Kengurumama ugyan jól ismerte a közúti közlekedés minden csínját-bínját, de látva kisfiát kikandikálni erszényéből, gondolkodóba esett. Köztudott, hogy a kenguruk ugrándozva közlekednek, de mi lesz, ha fiacskája útközben egyszer csak kipottyan az erszényéből, az iskolatáskáról és az uzsonnáról nem is beszélve. A kölyökkenguruk pedig nem pattognak olyan gyorsan és olyan hosszúakat, mint a felnőttek, a tanításnak rég vége lenne, mire odaérnek. Kengurumama végül úgy döntött, hogy beugrik a szomszédos Szavanna-szaküzletbe, hátha ott tudnak neki ajánlani valami gyors és biztonságos megoldást. Az eladók nagyon kedvesek és készségesek voltak. Zsiráf azt javasolta, hogy Kengurumama erszényének száját lássák el öntapadó zipzárral. Igen ám, csakhogy útközben elfogy bent a levegő, és a szép kilátás sem látszik. Krokodil azt javasolta, hogy kenjék be eukaliptusz-mézzel az erszény alját, hogy odaragadjon Kengurufiú feneke, de aztán ő maga is elismerte, hogy ez nem túl jó ötlet. Már nem sok idő maradt. Ekkor a szaküzlet hátsó raktárhelyiségéből előkúszott Kígyó, aki a frissen érkezett árukat látta el árcímkével. – Bisztonszágiöv, asszonyom. – sziszegte Kígyó, azzal levedlette narancssárga alapon zöld színű csíkos bőrét, összetekerte és átnyújtotta Kengurumamának. – Mivel tartozom? – kérdezte Kengurumama. – Szemmivel. Gyorsz haladászt és szép napot! – köszönt el Kígyó. Kengurumama pedig rögzítette kisfiát erszényében, és hatalmas szökkenésekkel haladva még idejében odaért az iskolához becsöngetésre.

Itt a vége, ugorj el véle.

Baby Design EspiroBomikoChipolino

LorelliBertoniBaby MaxBaby Care

NuvitaMAMTommee TippeeChicco

BobobabyKlupsNosibooMarkas

AngelCareClevamamaMommaLansinoh

AdamoBabyOnoScampYbike

AventGabelizHIPPJanod

DisneyJanaManducaMaxi-Cosi

KezesLábasKecskemétiSkip HopOops

SchleichNanduNUK


A webáruházban található képek minden esetben illusztrációk, az esetleges szín- és részletbeli eltérésekért felelősséget nem vállalunk!

 

A kupon és kártya kedvezmények nem vonhatóak össze, egy vásárlásnál egy fajta használható fel üzletünkben és webáruházunkban is!

 

A Babaszafari webáruházban megtalálható termékismertetők, leírások, információk, információs tartalmak a Devron-Impex Kft. saját szellemi tulajdonai, azok a Devron-Impex Kft. részére készült saját szellemi termékek. Írásbeli engedély nélküli másolásuk, felhasználásuk és illetéktelen helyen való megjelenítésük jogi eljárást von maga után!

Minden jog fenntartva: Devron-Impex Kft 2016.

Szűrés

Márka
Korcsoport
Ár

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vásárló Belépés

Köszönjük, hogy minket választottatok

 

Kismamák ajánlásával 

Facebook like

Segítünk!

Gyakran ismételt kérdések

írj nekünk

Ország Boltja

Felicitas csomagok

Felicitas csomag átvevő hely

Témáink

Babakocsi teszt

Kelengye lista

Rólunk írtákVideóink

Fotóink
Cikkeink

Online letölthető katalógusok

Online letölthető katalógusok

Babaszafari Kiadvány

Babaszafari kiadvány

Tanúsítvány

SSL Certificate