Cikkeink

Újdonságok

Az elmúlt hónapokban rengeteg újdonság érkezett hozzánk a gyártóktól. Végre legördültek a 2016-os év új termékei a szalagokról, amik között sok érdekes és hasznos dolog van. Cikkünk a Lorelli új babakocsiját, a Pepe etetőszéket és a rengeteg temékünkön fellelhető 2016-os év kedvenc színét veszi górcső alá! Tartsatok velünk!

Lorelli Aurora Air újszülött babakocsi

   

A Lorelli Aurora Air több szempontból is különleges modell. Ami elsőre rögtön szembeötlik, az a dizájn. Háromféle stílus és szín közül tudtok választani és mindegyik egy-egy nagyobb város köré épül. Kedvencünk a szürke változat, melynek szűkítő betétje egyik felén Párizs egyik legismertebb nevezetessége látható: az Eiffel-torony. Természetesen a Lorelli cég arra is gondolt, hogyha esetleg valakinek nem tetszene ez a minta. Ilyenkor nincs más dolgotok, csupán meg kell fordítani a szűkítőbetétet, aminek a hátulján egy letisztult márka design található.

 

A bézs színű Aurorán mi más is lehetne, ha nem New York? A nyüzsgő város, ami sosem alszik, tele fényekkel és emberekkel. A szűkítő betét egyik felén  feltűnik a méltán híres Empire State Building és a Brooklyn Bridge. A másik felén pedig a város szimbóluma, a sárga taxik. A harmadik szín, a szürke-pink színű "city girl" nem köthető szorosan egyik nagyobb városhoz sem, ennél a változatnál egy divatgrafikákra emlékeztető kislány száguld menő Vespáján, a háttérben pedig épületek magasodnak.

 

Lorelli Aurora Air újszülött babakocsi

     

Az Aurora különlegessége, hogy az újszülött babakocsik közül az átalakítható feltétes modellek közé tartozik, amelyeknek az a lényege, hogy a sportrészből lehet mózest kialakítani, és fordítva. Természetesen autóshordozó tartozik hozzá, amit a vázra is fel tudtok tenni, illetve az autóba biztonsági övvel lehet rögzíteni.
 
Nem tudunk szó nélkül elmenni a kocsi kerekei mellett, ugyanis igazi városjáró babakocsikhoz híven felfújható, nagyobb méretű kerekei vannak, amikhez társul egy lengéscsillapítós felfüggesztés. Így bármilyen úton zökkenőmentesen tudtok vele közlekedni.
 
  
Többgyermekes anyukák még lehet, hogy emlékeznek egyik ikonikus etetőszékünkre, a Baby Design Pepére, mely éveken át vezette az eladási ranglistáinkat. A Baby Design cég 2016-os kínálatában újra feltűnt az ikonikus darab. A cég több pozitív változtatást is végrehajtott rajta, amitől még jobb lett, mint a korábbiakban megkedvelt modellünk!
  
Az első szembeötlő változtatás az, hogy a szék kapott egy puha szűkítőbetétet, így a legkisebbek is maximális kényelemben falatozhatnak benne. Így az etetőszéket, akár már 4 hónapos kortól is lehet használni. A másik lényeges eltérés az anyaghasználatban rejlik. Sokkal puhább műanyagból készül a háttámla huzata, ami azért jó, mert egyrészt nem fog annyira beleizzadni a baba, másrészt nem fog megtörni, megrepedni az anyag.
 
Változott a Pepe lábtartó része is, hiszen a magasságát lehet külön állítani, így követi babátok növekedését. Természetesen az új 2016-os Pepe ugyanúgy több pozícióba dönthető, illetve a magassága is állítható, az alapján, hogy milyen magas az asztalotok. 
 
  
A 2016-os év egyik meghatározó színével zárjuk legújabb cikkünket, ami szinte minden típusú babaterméken megjelenik. Ez pedig nem más, mint a türkiz. Hosszú éveken át a bézs, a szürke és a letisztultabb, föld-színek uralták a kínálatot, ám a 2016-os év katalógusai telis tele vannak a türkiz szín kékesebb, zöldesebb változataival.
 
A Babaszafari csapata nagyon örül ennek, egyrészt azért, mert ez eltér az eddig megszokottól, másrészt, mert egy kis vidámságot hoz a mindennapokba. Ráadásként üzletünk soraiban is jól mutat! Tökéletes választás lehet kisfiúknak és kislányoknak is, hiszen abszolút uniszex árnyalatról van szó. Azoknak a szülőknek kifejezetten ajánljuk, akik szeretnének egy kis színt vinni a szürke hétköznapokba, illetve szeretnének kitűnni a tömegből.  Ugyanis egy türkiz babakocsit, vagy triciklit biztos, hogy mindenki észre vesz.

 

 Gyertek el a Babaszafariba és

tekintsétek meg újdonságainkat!

 

Legutóbbi hírek
Fizetési megoldások: