Új Jelszó Kérése
Köszönjük hogy minket válsztottatok!
 
 
 
     

Cikkeink

Kategóriák

Hírességek, Sztárok a Babaszafariban

Hírességek, sztárok a Babaszafariban

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

 

Miért a Babaszafari?

Miért válaszd a Babszafarit?

Kedvezményeink

Babaszafari törzsvásárlói kártya

Babakassza kártya kedvezmény

Babamamatudakozó kedvezményes kártya

 

Pick Pack Pontok

Pick pack pont átvételi hely

Játék

Játék a Babaszafarinál

Ajándék ötletek

Ajéndék ötletek a Babaszafaritól

TOP Termékek

Fizetési megoldás

Árukeresők

2012.10.26 11:42
A gyöngédség percei: négyszemközt a babával - avagy a fürdetés ideje

Naponta ismétlődő, kellemes esemény a csecsemő fürdetése, hiszen a kivételes összhang és bizalmas együttlét perceit jelentheti a szülő és a baba számára egyaránt

De hogy valóban azzá váljék, fontos a nyugodt környezet, ami magában foglalja azt is, hogy semmi ne hiányozzék a „toalettasztal” mellől.

A tisztálkodás idején a szülő lágy és ismétlődő mozdulatai, türelmes szavai megannyi nyugtató, biztonságérzetet adó jelzés a baba számára, ami segíti fejlődését.

Természetesen, bár érzelmi többletet ad, a fürdetést elsősorban napi higiéniai szempontok vezérlik. Legyen szó az arc (száj, szem), a kéz vagy a popsi tisztításáról, a babafürdetés napjainkban már egyre szélesebb skálán mozgó, összetett feladat.

Állandó gonddal jár, figyelembe véve a baba érzékeny, finom bőrét, és megváltoztak az elvárások is.

A jelenlegi tendenciák a praktikusság és a biztonság irányába mutatnak. Az újfajta babaápolási és tisztálkodási szerek hatékonyabbak, mint a korábbiak. Könnyebben alkalmazhatók, kezelhetők és szállíthatók, valamint egyszerre többféle célt is szolgálhatnak.

A babafürdetés kellékeinek biztonságos használatát (elsősorban a bőrvédelem tekintetében) a gyártás során többek közt a természetes hatóanyagok gondos megválogatása és a szigorú bőrgyógyászati tesztek, ellenőrzés szolgálja.
Fontos a szervezettség

A babafürdetés „szertartása” mindenekelőtt a finom bőr hatékony tisztításából áll, gondosan távol tartva az irritáció bármely lehetőségét.

A javasolt tisztálkodási szer legyen lágy, hipoallergén, alkoholmentes, tartalmazzon bőrnyugtató anyagokat, gyógynövénykivonatokat, glicerint, E-vitamint, irritáció ellen védő adalékokat (pld. a nevéről kevésbé ismert allantoint), hogy ne váljék szükségessé az azonnali öblítés.

Amikor kisbabánk toalettjével foglalatoskodunk, fokozottan ügyelnünk kell a szervezettségre. Nincs is annál stresszesebb dolog, mint kifutni az időből ezen teendők közben. Még kellemetlenebb, ha nincs kéznél minden „kellék”.

Annak érdekében, hogy a tisztálkodás idején ne kelljen folyton „őrülten” keresgélnünk valamit a babaszobában vagy a fürdőszobában, jobban tesszük, ha összekészítünk neki egy piperetáskát.

 

Baby Design EspiroBomikoChipolino

LorelliBertoniBaby MaxBaby Care

NuvitaMAMTommee TippeeChicco

BobobabyKlupsNosibooMarkas

AngelCareClevamamaMommaLansinoh

AdamoBabyOnoScampYbike

AventGabelizHIPPJanod

DisneyJanaManducaMaxi-Cosi

KezesLábasKecskemétiSkip HopOops

SchleichNanduNUK


A webáruházban található képek minden esetben illusztrációk, az esetleges szín- és részletbeli eltérésekért felelősséget nem vállalunk!

 

A kupon és kártya kedvezmények nem vonhatóak össze, egy vásárlásnál egy fajta használható fel üzletünkben és webáruházunkban is!

 

A Babaszafari webáruházban megtalálható termékismertetők, leírások, információk, információs tartalmak a Devron-Impex Kft. saját szellemi tulajdonai, azok a Devron-Impex Kft. részére készült saját szellemi termékek. Írásbeli engedély nélküli másolásuk, felhasználásuk és illetéktelen helyen való megjelenítésük jogi eljárást von maga után!

Minden jog fenntartva: Devron-Impex Kft 2016.

Szűrés

Márka
Korcsoport
Ár

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vásárló Belépés

Köszönjük, hogy minket választottatok

 

Kismamák ajánlásával 

Facebook like

Segítünk!

Gyakran ismételt kérdések

írj nekünk

Ország Boltja

Felicitas csomagok

Felicitas csomag átvevő hely

Témáink

Babakocsi teszt

Kelengye lista

Rólunk írtákVideóink

Fotóink
Cikkeink

Online letölthető katalógusok

Online letölthető katalógusok

Babaszafari Kiadvány

Babaszafari kiadvány

Tanúsítvány

SSL Certificate