Cikkeink

Ultrahang Party

Amerikában partit rendeznek a baba nemének felfedésére.

Egy mostanában terjedő vadonatúj amerikai szokás összevonja a kellemeset a hasznossal, és lehetővé teszi a kismamáknak, hogy ünnepélyes pillanat kapcsán tudják meg a hírt, hogy fiút vagy lányt várnak, és ebbe belevonják a családot vagy az ismerősöket is.

A szervezés a következőképpen zajlik: a kismama az ultrahang alatt megkéri az orvost, hogy ne árulja el neki a gyerek nemét és a stratégiai percekben nem néz a képernyőre, ugyanúgy, mint azok, akik a szülésig szeretnének várni.

Az orvos leírja egy darab papírra, hogy a baba fiú-e, vagy lány és ezt egy borítékba rakja, majd leragasztja. A kismama a lezárt borítékot elviszi egy hozzáértő cukrászhoz, aki egy olyan tortát készít, amely kívülről teljesen átlagos (avagy vérmérsékletnek és ízlésnek megfelelően baba motívumos), de a belsejében rózsaszín, vagy világoskék a piskóta, avagy a krém a rétegek között.

A tortába a buli alatt ünnepélyes keretek között vágnak bele (majdnem úgy, mint az esküvői vacsorák alatt), és voilà, kiderül a nagy titok. Azután mindenki együtt örülhet, száll a konfetti, falatoznak a finomságból, a párocska fogadja a gratulációkat és később együtt kuncoghatnak a fényképeken arról, hogy milyen sokkolt arccal néztek ki a fejükből.

Legutóbbi hírek
Fizetési megoldások: