Cikkeink

A gyomorfájás gyakori a gyermekeknél, főleg a 4-8 éveseknél. A hasfájás oka lehet az étrend, stressz vagy az, hogy sok levegőt nyelnek etetés közben. Összeszedtünk nektek néhány tippet amivel segíthettek a babádon, hogy átvészeljék a hasfájós időszakot.

A babák bioritmusa nem olyan, mint a felnőtteké. Ha a baba nehezen alszik, vagy sokat kel fel éjjel, érdemes néhány tippet megfogadni, hogy mindenki kipihenje magát.

Ezek a tippek nem biztos, hogy minden babánál beválnak, hiszen mindenki személyisége, igénye más. Vannak babák, akik szeretik a csendet és vannak olyan kicsik, akik elviselik, vagy kifejezetten szeretik a zajt.  Összegyűjtöttünk néhány trükköt, amivel könnyebb lesz elaltatni a babát.  Olvasd el a tippjeinket és válaszd ki a babádnak megfelelőt, hogy az egész család nyugodtabban pihenhessen éjszakánként.

A babaváró buli hagyománya nem túl régi Magyarországon, és nem csak a kelengyékről szól. A terhesség utolsó hónapjaiban mindenkit boldogsággal tölt el, ha még utoljára együtt lehet a baráti társaság, vagy a család. Elsősorban mégis a babáról szól, akit mindenki nagyon vár, és elhalmozzák már születése előtt ajándékokkal.

A szoptatás alkalmával az baba és a mama is boldog, hiszen kialakul köztük az a bizonyos kapcsolat, ami csak anya és gyermeke között tud kialakulni.

Nem minden édesanya teheti meg, hogy természetesen szoptassa a babáját, hiszen nem biztos, hogy termelődik elég anyateje. Ebben az esetben ajánlott néhány trükköt, praktikát bevetni, mert nem csak az anyatejre, de az anya szervezetének ellenálló képességére is figyelni kell.

Fizetési megoldások: