Köszönjük hogy minket válsztottatok!
 
 
 
     
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest

Kategóriák

Babaszafari Outlet áruháza!

Outlet Szafari

Hírességek, Sztárok a Babaszafariban

Hírességek, sztárok a Babaszafariban

Mentés

Mentés

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

 

Miért a Babaszafari?

Miért válaszd a Babszafarit?

Kedvezményeink

Babaszafari törzsvásárlói kártya

Babakassza kártya kedvezmény

Babamamatudakozó kedvezményes kártya

 

Nativitas csomag

Felicitas csomag átvevő hely

Játék

Játék a Babaszafarinál

Ajándék ötletek

Ajéndék ötletek a Babaszafaritól

TOP termékek

Részvételi- és játékszabályzat Babaszafari X Selenorg NYEREMÉNYJÁTÉK

 

 1. február 21.

 

 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítója:

A DEVRON Impex Kft. (továbbiakban: „Szervező” – székhely:1152, Budapest, Aporháza utca 15., cégjegyzék szám: 01-09-924396, adószám: 14416941-2-42) „Babaszafari X Selenorg.“ néven nyereményjátékot szervez (továbbiakban: „Játék”).

 1. A Játék Résztvevői:

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki a facebook.com weboldal felhasználási feltételeiben foglalt módon (valós és hiánytalan adatokkal) regisztrált. (továbbiakban: „Játékos”).

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai, továbbá azon személyek sem, akik a Játék megalkotásában, lebonyolításában, illetve a Szervező INSTAGRAM Rajongói oldalának üzemeltetésében részt vettek. Ezen kívül nem vehetnek részt ezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói sem. A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat (a továbbiakban: „Szabályzat”) automatikus elfogadását jelenti.

 1. A Játék leírása:

A Játék során a Játékosoknak a Szervező INSTAGRAM Rajongói oldalán kiposztolt nyereményjáték bejegyzéshez fűzött kommentben meg kell jelölniük két személyt.

 1. Sorsoláson való részvétel:

A Sorsoláson azok a Játékosok vehetnek részt, akik a sorsolás időpontjában követik a Babaszafari és a Selenorg Instagram oldalakat.

 1. A Játék időtartama

A Játék időtartama: 2019. február 21. 15:15 órától - 2019. február 28. 17:00 óráig.

 1. Sorsolás:

A Sorsolás helye: a Well Pharma Kft telephelye, vagyis 1037, Budapest, Zay u. 3, 1044. A Sorsolás időpontja: 2019. február 28. 18:00 óráig.

A Sorolás nem nyilvános. A Sorsolást a Well Pharma Kft. lebonyolításért felelős munkavállalója végzi.

 1. Nyeremények és Nyertesek:

A Játék során 1 Nyertes kerül kisorsolásra. A Nyertes 1 db Selenorg (60x) terméket kap a Well Pharma Kft. jóvoltából.

 1. Nyertesek értesítése, Nyeremények átadása

A Szervező a Sorsolás eredményét a Babaszafari Instagram oldalán bejegyzésként közzéteszi (továbbiakban ”Értesítés”). A nyilvánosságra hozatal során a Nyertes Játékos neve jelenik meg, amelynek nyilvánosságra hozatalához a Játékos a Játékra történő jelentkezésével előzetesen és kifejezetten hozzájárult.

A Nyertes nyereményét a Szervezővel egyeztetett helyen, időben és módon veszi át. A Nyertes a nyeremény átvételét az erre a célra kiállított dokumentum aláírásával igazolja. Az egyeztetéshez a Szervező felhasználhatja a Játékos Facebook profiljában megadott nyilvános elérhetőségi adatok körét (telefonszám, e-mail cím), illetve ezek hiányában ezen elérhetőségi adatok megadását kérheti a Nyertestől. A Szervező kizárja a Játékból, azt a Játékost, akinek a Nyereményt azért nem lehet kézbesíteni, vagy átadni, mert a Játékos a Játék bármely részében megadott adatai nem valósak, hiányosak vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen Szabályzatban leírt valamely feltételnek. A Játékos téves vagy megtévesztő adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

 1. A Játékkal kapcsolatos egyéb kikötések:

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot ‐ akár a Játék időtartama alatt is ‐ egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. Valamennyi módosítás a közzététel időpontjától érvényes. A jelen Játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést Szervező közzéteszi a Babaszafari Instagram Rajongói oldalán. A Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

A Szervező jogosult bármely Játékost a Játékból kizárni különösen, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely Játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, illetve rosszhiszeműen jár el, továbbá előre nem látott körülmények felmerülése vagy vis major esetén. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy minden a Játékkal kapcsolatos olyan hozzászólást, mely a közerkölcsöt, mások vallási‐, felekezeti, etnikai hovatartozását, etikai szabályt, egyéb jogot, jogszabályt stb. sért, vagy a Szervező üzleti érdekeit, jó hírnevét vagy a jelen Szabályzatot, vagy a Szervező megítélése szerint bármely módon sértő, a Babaszafari Instagram Rajongói oldaláról töröljön, illetve az ilyen hozzászólást közzétevő Játékost a Játékból kizárja. Az esetleges jogsértő hozzászólásokért a felelősség kizárólag a jogsértő Játékost terheli.

 1. Adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatás:

A Játékosok a személyes adataik kezelése körében észlelt jogsérelem esetén bírósághoz fordulhatnak.

Az érintettek köre a Játékban résztvevő Játékosok. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása. A Játékosok a Játék bármely részében való részvételükkel önként és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező személyes adatait kezelje, valamint hogy nyertesség esetében a Szervező a Nyertes nevét a Babaszafari Instagram Rajongói oldalán nyilvánosságra hozza.

A Játék során kezelt és feldolgozott személyes adatok köre az alábbiakra terjed ki: név, telefonszám, e-mail cím, Facebook azonosító, Facebook profil link.

Az adatgyűjtés és adatkezelés célja a Játékhoz kapcsolódó adatbázis kezelés, tehát a Játékban résztvevő Játékosok azonosítása, valamint a Nyertessel történő kapcsolatfelvétel.

Az adatkezelés időtartama 2019. február 21-től a nyeremény átadásáig tart. A nyeremény átadását követően, és ezzel a nyereményjáték lezárásaként a kezelt adatok köre törlésre kerül.

A Játékkal kapcsolatos adatok feldolgozását a Szervező végzi, a hatályos adatvédelmi törvények és jogszabályi előírások betartásával. Az érintettek kérhetik személyes adataik törlését, ill. ingyenes tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről. Amennyiben adatai felhasználásához a Játékos nem járul hozzá, ezt írásban kell jeleznie a DEVRON Impex Kft. 1044 Budapest, Ipari park u. 9. postai címre küldött levél formájában.

 1. A Facebook-kal kapcsolatos tájékoztatás:

A Szervező kijelenti, hogy a Játék teljes mértékben független az Instagramtól, azt az Instagram semmilyen módon nem támogatja, nem hagyja jóvá, illetve nem vesz részt benne. A Játékos az Instagrammal szemben semmilyen igénnyel nem léphet fel. Az Instagrammot a Nyereményjátékkal összefüggésben felelősség nem terheli. A Szervező kifejezetten rögzíti, hogy a Játékkal megvalósított promóció az Instagramtól független, az Instagram a promóciót nem támogatja. A Játékos által megadott adatokat a Facebook nem kezeli, nem dolgozza fel.

 1. A Játékkal kapcsolatos egyéb tájékoztatások:

A Szervező kizárja a felelősségét a Rajongói oldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Játékban való részvétel a hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat elfogadását jelenti. A nyereményjátékkal kapcsolatos információk és a hivatalos játékszabályzat a https://babaszafari.hu/Selenorg_nyeremenyjatek internetes oldalon kerül közzétételre.

Kelt: Budapest, 2018. február 21.

 

Szűrés

Márka
Korcsoport
Ár

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vásárló belépés

Szavazz ránk!

Köszönjük, hogy minket választottatok

 

Kismamák ajánlásával 

Facebook like

Segítünk!

Gyakran ismételt kérdések

írj nekünk

Ország Boltja

Ország Boltja 2017

Témáink

Kelengye lista

Rólunk írták

 

Videóink

Fotóink


Cikkeink

Online letölthető katalógusok

Online letölthető katalógusok

Babaszafari Hírmondó

Hírmondó

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

8
8
4
9
5
4
8