Köszönjük hogy minket válsztottatok!
 
 
 
     
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest

Kategóriák

Babaszafari Outlet áruháza!

Outlet Szafari

Hírességek, Sztárok a Babaszafariban

Hírességek, sztárok a Babaszafariban

Mentés

Mentés

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

 

Miért a Babaszafari?

Miért válaszd a Babszafarit?

Kedvezményeink

Babaszafari törzsvásárlói kártya

Babamamatudakozó kedvezményes kártya

 

Nativitas csomag

Felicitas csomag átvevő hely

Játék

Játék a Babaszafarinál

Ajándék ötletek

Ajéndék ötletek a Babaszafaritól

TOP termékek

2014.05.08 15:16

Babaszafari-mese

Máthé Zsolt: Babaszafari-mese

 

Kengurumamának kicsinye született. Gyorsan felcseperedett Kengurufiú, és egy szép napon kidugta fejét és mancsait mamája erszényéből. A kengurugyerekeknél ilyenkor érkezik el a nagy nap...

Máthé Zsolt: Babaszafari-mese

Kengurumamának kicsinye született. Gyorsan felcseperedett Kengurufiú, és egy szép napon kidugta fejét és mancsait mamája erszényéből.

A kengurugyerekeknél ilyenkor érkezik el a nagy nap: irány az iskola. Aznap reggel Kengurumama uzsonnát csomagolt, felöltöztette kisfiát és betessékelte iskolatáskájával együtt az erszényébe. Minden készenállt az indulásra. Igen ám, csakhogy az úton hatalmas volt a reggeli forgalom. A szélsebesen vágtató zebra-ménes, a lassan hömpölygő elefánt-karaván, vagy az akadályt nem ismerő orrszarvú-csorda mellett az utazás nem ígérkezett se könnyűnek, se biztonságosnak. Kengurumama ugyan jól ismerte a közúti közlekedés minden csínját-bínját, de látva kisfiát kikandikálni erszényéből, gondolkodóba esett. Köztudott, hogy a kenguruk ugrándozva közlekednek, de mi lesz, ha fiacskája útközben egyszer csak kipottyan az erszényéből, az iskolatáskáról és az uzsonnáról nem is beszélve. A kölyökkenguruk pedig nem pattognak olyan gyorsan és olyan hosszúakat, mint a felnőttek, a tanításnak rég vége lenne, mire odaérnek. Kengurumama végül úgy döntött, hogy beugrik a szomszédos Szavanna-szaküzletbe, hátha ott tudnak neki ajánlani valami gyors és biztonságos megoldást. Az eladók nagyon kedvesek és készségesek voltak. Zsiráf azt javasolta, hogy Kengurumama erszényének száját lássák el öntapadó zipzárral. Igen ám, csakhogy útközben elfogy bent a levegő, és a szép kilátás sem látszik. Krokodil azt javasolta, hogy kenjék be eukaliptusz-mézzel az erszény alját, hogy odaragadjon Kengurufiú feneke, de aztán ő maga is elismerte, hogy ez nem túl jó ötlet. Már nem sok idő maradt. Ekkor a szaküzlet hátsó raktárhelyiségéből előkúszott Kígyó, aki a frissen érkezett árukat látta el árcímkével. – Bisztonszágiöv, asszonyom. – sziszegte Kígyó, azzal levedlette narancssárga alapon zöld színű csíkos bőrét, összetekerte és átnyújtotta Kengurumamának. – Mivel tartozom? – kérdezte Kengurumama. – Szemmivel. Gyorsz haladászt és szép napot! – köszönt el Kígyó. Kengurumama pedig rögzítette kisfiát erszényében, és hatalmas szökkenésekkel haladva még idejében odaért az iskolához becsöngetésre.

Itt a vége, ugorj el véle.

Szűrés

Márka
Korcsoport
Ár

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vásárló belépés

Köszönjük, hogy minket választottatok

 

Kismamák ajánlásával 

Facebook like

Segítünk!

Gyakran ismételt kérdések

írj nekünk

Ország Boltja

Ország Boltja 2017

Témáink

Kelengye lista

Rólunk írták

 

Videóink

Fotóink


Cikkeink

Online letölthető katalógusok

Online letölthető katalógusok

Babaszafari Hírmondó

Hírmondó

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

8
9
5
4
0
8
2