Az újszülötteknek - akik még csak nézelődnek, és ismerkednek az új világgal - a színes látnivalók, világító, mozgó, zenélő ingerek által fejlődnek az érzékszerveik és az idegrendszerük. Tovább olvasok...

Tovább

Forgó zenélő, éjjeli fény

 (61 termék)

Minél több kellemes inger éri őket, annál jobban kinyílik számárukra a világ, és a komfortérzetük is kialakul, ha egy ilyen szobában térhetnek nyugovóra.

Az újszülött látása még nagyon kezdetleges, és 3 hónapos korára is mindössze 15 cm-re tud fókuszálni. Ezzel szemben hallása már újszülött korában teljesen fejlett. A mozgó, hangot adó tárgyak felkeltik a baba érdeklődését. A zenélő-forgó kiságy játék tökéletesen leköti a csecsemők figyelmét, a mozgó alakzatok és a kellemes, monoton dallam megnyugtatja a babát, így könnyebben, nyugodtabban alszik el. Ezzel a módszerrel egyszerűbben rászoktathatjuk a picit, hogy magától szenderüljön álomba, így azt megszokja, és idősebb korában sem fog neki gondot okozni az egyedülalvás. Az éjjeli fény nagyon hasznos, ha éjszaka kelni kell a babához szoptatni, pelenkát cserélni vagy akár a leejtett cumit megkeresni. Kellemes fénye nem zavaró a baba és a szülők szemének. Továbbá a nagyobb tesót sem ébreszti fel a szobában. Az éjszakai fényből léteznek hordozható változatok, melyeket a nagyobb gyerekek magukkal vihetnek éjjel a fürdőszobába is. A falra vetíthető, színes alakzatok nemcsak hogy nyugtatólag hatnak a gyerekekre, de nagyszerű dekoráció is a gyerekszobában.

Tovább
Fizetési megoldások: