Köszönjük hogy minket válsztottatok!
 
 
 
     
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest

Kategóriák

Babaszafari Outlet áruháza!

Outlet Szafari

Hírességek, Sztárok a Babaszafariban

Hírességek, sztárok a Babaszafariban

Mentés

Mentés

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

 

Miért a Babaszafari?

Miért válaszd a Babszafarit?

Kedvezményeink

Babaszafari törzsvásárlói kártya

Babamamatudakozó kedvezményes kártya

 

Nativitas csomag

Felicitas csomag átvevő hely

Játék

Játék a Babaszafarinál

Ajándék ötletek

Ajéndék ötletek a Babaszafaritól

TOP termékek

2014.05.05 10:19

Bömbi és pajtásai

Erdei Éva Renáta: Bömbi és pajtásai

Bömbi a kisoroszlán egy nagy szavanna kellős közepén éldegélt, a pajtásaival Foltossal a zsiráffal, Zebuval a zebrával  és a kis Kakaduval Dudival. Ez a nap is olyannak ígérkezett mint a többi de a délutáni labdázás amit mindannyian nagyon szerettek meglepetést tartogatott...

Erdei Éva Renáta: Bömbi és pajtásai

Bömbi a kisoroszlán egy nagy szavanna kellős közepén éldegélt, a pajtásaival Foltossal a zsiráffal, Zebuval a zebrával  és a kis Kakaduval Dudival.

Ez a nap is olyannak ígérkezett mint a többi de a délutáni labdázás amit mindannyian nagyon szerettek meglepetést tartogatott. Rúgták,pattogtatták,egymásnak dobálták,gurították. Ám most kitalálták hogy versenyeznek ki tudja messzebb elrúgni a labdát. Az első volt Foltos rúgott egy nagyot és a labda csak úgy repült.Kővel megjelölték hogy eldönthessék ki a jobb. Aztán Zebu következett ő még nagyobbat rúgott. Dudi szégyenlős volt kicsit így ő nem akart versenyezni. Bömbi viszont kicsit sem volt szégyenlős nekifutásból akorát rúgott a pöttyös labdába hogy az csak szállt szállt sokáig a levegőben nézték hol áll meg majd futottak is utána.

Keresni kezdték és az őserdő szélén látták meg. A pöttyös labda egy fa ágai között landolt.Tanakodtak ki menjen érte, hogy szedjék le. Arra jutottak hogy Zebu feláll Foltos nyakába és így elérik.Mikor megfordultak azonban látták hogy a labda eltűnt.Kivihette el?-kérdezte Foltos.

Mivel fogunk ezután játszani kesergett Zebu. Bekell mennünk érte talán valaki láthatta a labdánkat- szólt Bömbi. De az az őserdő mondta Dudi ijedten.Mendegéltak majd találkoztak egy elefánttal kérdezték nem látott-e egy pöttyös labdát mert az övéké és valaki elvitte.Nem jártak szerencsével az elefánt nem tudott semmit a labdáról. Tovább mentek ahol találkoztak egy kígyóval és őt is megkérdezték.

Már hogyne tudnám SZSZSZ hiszen azt a labdát ma a fejemre ejtették, a majom gyerek pattogtatta. Gyertek megmutatom hol lakik. Odavezette a kígyó őket a majomlakhoz, és hazament. Ott a labdánk kiáltotta Bömbi és már futott is érte.Ez már az enyém mondta a majomgyerek.A két bátyám nem enged labdázni végre van egy saját labdám.Add vissza mondta Foltos, igen add vissza helyeselt Zebu.Nem adom már az enyém mondta Csimpi.

Várjatok szólt Bömbi, Csimpi nem szeretnél inkább játszani velünk sokkal jobb móka mint egyedül labdázni.A kismjom elgondolkozott.Tényleg játszhatnék veletek?-kérdezte. Jajj de jó új pajtásunk lett mondta Zebu.Hát persze amikor csak akarsz nevetett Bömbi.Ezután mindig együtt játszottak újra vidámak voltak és nagyon örültek az új kis barátjuknak.

Szűrés

Márka
Korcsoport
Ár

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vásárló belépés

Köszönjük, hogy minket választottatok

 

Kismamák ajánlásával 

Facebook like

Segítünk!

Gyakran ismételt kérdések

írj nekünk

Ország Boltja

Ország Boltja 2017

Témáink

Kelengye lista

Rólunk írták

 

Videóink

Fotóink


Cikkeink

Online letölthető katalógusok

Online letölthető katalógusok

Babaszafari Hírmondó

Hírmondó

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

8
9
5
4
0
8
2