Köszönjük hogy minket válsztottatok!
 
 
 
     
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest

Kategóriák

Babaszafari Outlet áruháza!

Outlet Szafari

Hírességek, Sztárok a Babaszafariban

Hírességek, sztárok a Babaszafariban

Mentés

Mentés

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

 

Miért a Babaszafari?

Miért válaszd a Babszafarit?

Kedvezményeink

Babaszafari törzsvásárlói kártya

Babamamatudakozó kedvezményes kártya

 

Nativitas csomag

Felicitas csomag átvevő hely

Játék

Játék a Babaszafarinál

Ajándék ötletek

Ajéndék ötletek a Babaszafaritól

TOP termékek

2014.05.08 15:20

Bújócska a szavannában

Váradi Nikolett: Bújócska a szavannában

 

Talán az egyik legforróbb nap volt kopár szavannánkban… A majomkenyérfák alatt pihentek az idősebb állatok. Oroszlánok, zsiráfok és majmok. A fák tetejében 1-1 kígyó uraság is fellelhető volt, de...

Váradi Nikolett: Bújócska a szavannában

Talán az egyik legforróbb nap volt kopár szavannánkban… A majomkenyérfák alatt pihentek az idősebb állatok. Oroszlánok, zsiráfok és majmok. A fák tetejében 1-1 kígyó uraság is fellelhető volt, de ez a csendélet az unalmas mindennapokhoz tartozott.

Igen ám, csak, hogy éltek ott csíntalan kisállatok. Név szerint: Zsiráf Zsolt, Maki Máté, Oroszlán Oszkár és Kígyó Kitti.  Büszke szülők virgonc kis csemetéi, akik épp azon gondolkodtak, hogy mit is játszhatnának ebben a nagy melegben.

-         Olyan meleg van muszáj nektek most játszani? Nekem jó lenne az is, ha elég erőm lenne ahhoz, hogy kurkásszam öcsi haját.

Így szólt Maki Máté a majom.

Erre Oroszlán Oszkár egy hatalmas oroszlánbőgéssel egyértelműen jelezte mindenki számára, hogy egy remek ötlete támadt!

-         Meg vaaan! (Hangzott a bőgés) Meg van srácok! Bújócskázzunk! Mást úgy sem tehetünk ebben a nagy melegben. Én 50-ig számolok és ti bújtok!

1… 3…. 22….

- Na, de Oszkár! - szólalt fel Zsiráf Zsolt magas, elvékonyodott hangon!

Arra nem is gondolsz, hogy számomra szinte lehetetlen ezt a játékot teljesíteni? A közelben csak 3 majomkenyérfa van. Elég könnyű lenne megtalálnod!

- Ugyan már! Most mit akadékoskodsz Zsolt!?!

- Mi igazán nem tehetünk arról, hogy te nem is ebbe a környezetbe való vagy, hisz így rejtőzködni sem tudsz!!

- Na igen, igaza van  Oroszlán Oszkárnak Zsolti! Hallatszott az egyre-egyre távolabbinak tűnő helyeslő válaszok Makitól és Kígyó Kittitől is.

- Rendben van! Most úgy teszek, mintha ezeket a lekicsinyítő szavakat meg sem hallottam volna! Nos, elbújok aztán úgyis tudjátok merre találtok….

Az állatok folyatták a játékot és lassan eltávolodtak egymástól már a száraz füvek zörrenését sem lehetett hallani.

45…46…47…48..49.. és 50!!!

-         Aki bújt, aki nem én megyek!

Elindult hatalmas irammal Oroszlán Oszkár felkutatni a többieket. Mivel tudta, hogy Zsiráf Zsolt merre van, így meg sem közelítette őt, hanem elment a többiekért az ellenkező irányba.

Eltelt azonban már vagy 20 perc. A többiek még sehol…

A mi szegény Zsiráfunk pedig ott görnyedt a kis majomkenyérfa alatt hosszú nyakát igen kényelmetlenül összehúzva. Miközben izgett-mozgott, a földútról melyet a turisták alakítottak ki magunknak, furcsa zörgés, morajlás hallatszott.

Emberi hangokra lett figyelmes Zsolt és hosszú nyakának köszönhetően alaposan belátta az egész tájat és időben felfedezte a vadászokat.

Se szó, se beszéd egy pillanat alatt kiugrott a fák mögül és villámgyorsan felkereste a barátait, hogy meneküljenek, mert a vadászok őket akarják zsákmányul ejteni!!

Hamar meg is találta a barátait Zsolti. A hír hallatán Oroszlán Oszkár felkapta a kis majmot Maki Mátét, Kígyó Kitti pedig Zsiráf Zsolti nyakára tekeredve izgult és futottak,menekültek villámgyorsan, ahogy csak bírtak a biztonságos falkába,ahol a szüleik is voltak. Gyorsaságuknak és Zsiráf Zsolti bátorságának köszönhetően sikerült megmenekülniük a vadászok elől. A szavanna lakói, falka tagjai ijedten és meglepetten nézték a fáradtságtól és ijedtségtől lihegő, remegő csemetéiket.

Miután Oroszlán Oszkár felfogta, hogy mi is történt valójában, újra összehívta a gyerek sereget, barátait és közösen bocsánatot kértek Zsiráf Zsolttól. Tudták, hogy az ő segítsége nélkül nem menekülhettek volna meg!

Igen is, közénk való vagy és nélkülözhetetlen!!!

Kiáltottak fel hangosan majd hősnek kikiáltották Zsiráf Zsoltit!

A négy jó barát azóta is vidáman játszik a forró szavanna határtalanul óriásinak tűnő táján. Azzal a különbséggel,hogy ezentúl hallgatnak egymásra és tisztelik a másikat!  

Szűrés

Márka
Korcsoport
Ár

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vásárló belépés

Köszönjük, hogy minket választottatok

 

Kismamák ajánlásával 

Facebook like

Segítünk!

Gyakran ismételt kérdések

írj nekünk

Ország Boltja

Ország Boltja 2017

Témáink

Kelengye lista

Rólunk írták

 

Videóink

Fotóink


Cikkeink

Online letölthető katalógusok

Online letölthető katalógusok

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

9
3
5
6
5
3
9