Köszönjük hogy minket válsztottatok!
 
 
 
     
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest

Kategóriák

Babaszafari Outlet áruháza!

Outlet Szafari

Hírességek, Sztárok a Babaszafariban

Hírességek, sztárok a Babaszafariban

Mentés

Mentés

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

 

Miért a Babaszafari?

Miért válaszd a Babszafarit?

Kedvezményeink

Babaszafari törzsvásárlói kártya

Babamamatudakozó kedvezményes kártya

 

Nativitas csomag

Felicitas csomag átvevő hely

Játék

Játék a Babaszafarinál

Ajándék ötletek

Ajéndék ötletek a Babaszafaritól

TOP termékek

A DEVRON IMPEX KFT. INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

 

Devron Impex Kft., Babaszafari Bababolt, 2018.11.28.

 

A DEVRON IMPEX KFT. INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A Devron Impex kft. (1152 Budapest, Aporháza utca 15., cégjegyzékszáma: 01-09-924396, bejegyezte a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) (a továbbiakban: "Szervező") által üzemeltetett https://www.babszafari.hu online kereskedelmi oldal nyereményjátékot szervez 2018. december 1. és 2018. december 9. között (a továbbiakban: „NYEREMÉNYJÁTÉK”). A NYEREMÉNYJÁTÉK a babaszafari.hu Instagram oldalán (#babaszafaribababolt) kerül megrendezésre.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2018. december 10. hétfő

 

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEÍRÁSA

A NYEREMÉNYJÁTÉK során a Babaszafari.hu Instagram oldalára kikerül egy fénykép két Nuvita kézmelegítővel. A játékosok feladata bekövetni a Babaszafari Bababolt Instagram oldalát, és ott megjelölni kommentben a személyt, akivel közösen kívánja megnyerni a képen látható kézmelegítőket. A követők közül 1 nyertest sorsolunk.

 

A RÉSZVÉTEL ALAPFELTÉTELEI

 • A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik bekövetik a Babaszafari Bababolt Instagram oldalát.
 • A felhasználó a NYEREMÉNYJÁTÉKBAN való részvétellel, azaz a csatlakozással elfogadja a jelen szabályzatot, a Szervező adatkezelési feltételeit, továbbá elfogadja, hogy a sorsolással és a Felhasználó által megadott adatokkal és a sorsolással kapcsolatban kizárólag a Szervező által használt számítógépes rendszer nyilvántartása az irányadó.
 • A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN nem vehetnek részt az alábbi személyek: (a) a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8. könyv, I. rész 8:1 § (1) a) pont); (b) a NYEREMÉNYJÁTÉK lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8. könyv, I. rész 8:1 § (1) a) pont).
 • A NYEREMÉNYJÁTÉKNAK nem célja, hogy kiskorú, vagy cselekvőképtelen, illetve korlátozottan cselekvőképes személyek vegyenek benne részt, a Felhasználó azonban elismeri, hogy a Szervező ezt ellenőrizni nem képes. Amennyiben a Nyertes kiskorú, vagy cselekvőképtelen, illetve korlátozottan cselekvőképes személy, úgy a Nyeremény átvételekor képviselőjének kell az azonosításban közreműködnie.
 • A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN való részvételt vagy a nyereményben való részesülést a Szervező nem köti pénz fizetéséhez vagy vagyoni előny nyújtásához a játékos részéről, illetőleg a Szervezőtől vagy mástól való vásárláshoz vagy szolgáltatás igénybevételéhez sem. Mindezek alapján a NYEREMÉNYJÁTÉK nem minősül a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény hatálya alá tartozó bejelentés-, vagy engedélyköteles játéknak.

 

SORSOLÁS

 • A sorsolást a Szervező zárt informatikai rendszerben, véletlen generálásával valósítja meg a NYEREMÉNYJÁTÉKOT követően. A nyertes felhasználó (a továbbiakban: "Nyertes") azonosítása a sorsolást követően történik meg. Hiányos, vagy hibás adatszolgáltatás esetében, amennyiben az a NYEREMÉNYJÁTÉK során, vagy azt követően derül ki, a NYEREMÉNYJÁTÉK a felhasználó vonatkozásában érvénytelen.
 • A nyerteseket a sorsolás napján a Babaszafari Bababolt Instagram oldalán, a nyereményjáték bejegyzése alatt, hozzászólásban értesíti a Szervező, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, szállítási cím elírás stb.) a Szervező semmiféle felelősséget nem vállal. A nyertes felhasználói neve a Babaszafari Bababolt Instagram oldalán feltüntetésre kerül

Amennyiben a nyertes a nyeremény átadásához/átvételéhez szükséges adategyeztetést nem végzi el az értesítést követő 5 (öt) napon belül, vagy az együttműködést megtagadja, a Szervező a nyertest a Játékból kizárhatja és a nyeremény megküldését megtagadhatja

 

A NYEREMÉNY, A NYEREMÉNY ÁTVÉTELE ÉS A SZERVEZŐK FELELŐSSÉGE

 • Nyeremények: 2 db NUVITA KÉZMELEGÍTŐ BABAKOCSIRA 9307.
 • A nyereménnyel kapcsolatos valamennyi, járulékos adó- és egyéb közterhet a Szervező viseli.
 • A nyereménnyel kapcsolatban az írott és elektronikus sajtóban vagy egyéb helyen megjelent bármely hirdetés kizárólag illusztráció, az - a jelen szabályzatban meghatározott kereteken belül - a hirdetésekben megjelenítettektől eltérhet.
 • A nyeremény az átvételt megelőzően másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható.
 • A nyeremény eljuttatása a jelen szabályzatban foglaltak szerinti azonosítást követően történik meg.
 • A Szervező továbbá fenntartja annak jogát, hogy a NYEREMÉNYJÁTÉKOT a felhasználó egyedi értesítése nélkül bármikor felfüggessze, feltételeit akár visszamenőleges hatállyal is módosítsa, vagy azt beszüntesse.
 • A Szervező az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot Szervező fenntartja magának.
 • A NYEREMÉNYJÁTÉK ingyenességére tekintettel, a felhasználó semmilyen esetben sem követelhet a Szervezőtől, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű kár-, vagy költségtérítést.

 

SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE:

 • A NYEREMÉNYJÁTÉK során a felhasználó kifejezetten hozzájárul személyes adatainak Szervező általi kezeléséhez, a Szervező adatkezelési szabályzatának megfelelően.
 • A nyertesek a NYEREMÉNYJÁTÉKBAN való részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező a személyes adataikat (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak célból. (Kizárólag a Nyereményeket terhelő adók és kötelezettségek elszámolása céljából.)
 • A NYEREMÉNYJÁTÉK során megadott adatokat a Szervező adatfeldolgozóként a NYEREMÉNYJÁTÉK ideje alatt tárolja. Az így tárolt személyes adatokat semmilyen körülmények között nem használja fel a jelen NYEREMÉNYJÁTÉKTÓL eltérő célra, a személyes adatokat tartalmazó adatbázist köteles a jelen NYEREMÉNYJÁTÉK megszűnésekor visszavonhatatlanul törölni.
 • További harmadik személyeknek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

 

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 • A Játék Szervezőjének jelen NYEREMÉNYJÁTÉKKAL kapcsolatos döntései kötelező érvényűek, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető. A Szervező kizárja a felhasználó bármely jogcímen történő Szervezővel szembeni igény érvényesítésének lehetőségét. Szervező fenntartja a jogot a NYEREMÉNYJÁTÉK törlésére vagy felfüggesztésére, a nyeremények részben vagy egészben történő megtagadására, ha a NYEREMÉNYJÁTÉK kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének alapos gyanúja merül fel, továbbá előre nem látott körülmények felmerülése vagy vis major esetén. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a felhasználók tájékoztatása mellett, ezen feltételeket, vagy magát a NYEREMÉNYJÁTÉKOT kiegészítse vagy módosítsa. A Szervező jogosult a NYEREMÉNYJÁTÉKOT bármikor egyoldalúan leállítani/visszavonni.
 • A NYEREMÉNYJÁTÉK nem előírás szerinti használatából előnyt élvező játékost a Szervezőnek jogában áll kizárni az adott tematikájú versenyből. Ennek megítélése a Szervező saját döntéskörébe tartozik. A játék szándékos szabotálása támadások felhasználásával szintén kizárást von maga után. Ez esetben jogorvoslatra, fellebbezésre mód nincs.
 • A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.
 • A NYEREMÉNYJÁTÉK lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen szabályzat szerint történik. Amennyiben a jelen szabályzat valamely kérdést nem szabályozna, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni.
 • Ha a felhasználó a szabályzatot - annak bármely rendelkezése tekintetében - nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a NYEREMÉNYJÁTÉKBAN nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.
 • Ezt a nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. / This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Instagram.

 

 1. november 28. 

Babszafari Bababolt, Devron Impex Kft. Minden jog fenntartva!

 

Baby Design EspiroBomikoChipolino

LorelliBertoniBaby CareConcord márka

BobobabyNuvitaMunchkin

KlupsNosibooMarkasLindam

BamBamAngelCareTommee TippeeChicco

AdamoBabyOnoScampLansinoh

AventGabelizHIPPMAM

ClevamamaJanaManducaAlpine

MyBBPrintKecskemétiSkip HopMaxi-Cosi

DisneyNanduEdz KidzTickless

YVolutionSchleichPlay&goBullyland

LorelliToysLorelliZooBellelli

 

Szűrés

Márka
Korcsoport
Ár

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vásárló belépés

Köszönjük, hogy minket választottatok

 

Kismamák ajánlásával 

Facebook like

Segítünk!

Gyakran ismételt kérdések

írj nekünk

Ország Boltja

Ország Boltja 2017

Témáink

Kelengye lista

Rólunk írták

 

Videóink

Fotóink


Cikkeink

Online letölthető katalógusok

Online letölthető katalógusok

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

9
4
9
0
1
0
6