Minden korosztálynak szüksége van az aktív időtöltésre, testmozgásra, ez vonatkozik a totyogókra is. Hogyan vehetjük rá a legegyszerűbben a gyerkőcöt a mozgásos fejlesztésre? ...Tovább olvasok

Tovább

Elektromos autó, bébitaxi

 (84 termék)
 

A válasz: szerezzünk be egy menő járgányt neki! A különböző ráülős és lábbal hajtós járgányok használata - közvetlenül vagy közvetve – rengeteg készség erősítésére alkalmasak. 

Szuper lehetőség a kicsik számára a bébitaxi. Használata – mérettől függően – 1-2 éves kortól ajánlott. A bébitaxi legfőképpen abban különbözik a kismotortól, hogy 4 kereke van, így stabilabb, ezért a bátortalanabb gyerekek is szívesebben ráülnek. Valamint nem elhanyagolható tény, hogy az igazi autót mintázó jármű vagány megjelenést nyújt minden kicsinek.

Az elemmel vezérelhető járművek kormányzása, a fékezésa, a rengeteg funkció működtetése egyszerre haladás közben segít a gyermeknek a szem-kéz koordináció, a finommotorikus és koncentrációs képességek valamint a különböző érzékszervek fejlődésében is. Ezeket a járgányokat a szülő is tudja vezérelni egy távirányító segítségével.

Tudj meg többet a témában az alábbi blogcikkeinkből:

Tovább
Fizetési megoldások: