A baba egészséges fejlődéséhez tökéletes társ a készségfejlesztő játék, melyeket úgy fejlesztettek ki, hogy egyszerre tudják a babádat lefoglalni és fejleszteni készségeit: a tapintást, a hallást, a látást, a koordinációt. ...Tovább olvasok

Tovább

Készségfejlesztő játék

 (2406 termék)
SZUPER ÁR!
5 690 Ft 
4 500 Ft
Készleten
 

A Babaszafari csapata kifejezetten ügyel arra, hogy minden csecsemőnek készült, és nálunk megvásárolható játék tökéletes játékélményt nyújtson.

A babák kb. 6 hónapos korukban már segítség nélkül felülnek, így ebben a pozícióban kicsit jobban kinyílik számukra a világ is. A szem- és kézkoordinációját egyre jobban össze tudja hangolni, így már kisebb feladatokra is képes játék közbenNagyon jól fejleszt ebben az életszakaszban a gyűrűpiramis és montessori játékok. Sőt ekkor már a nagyobb méretű, egymásba illeszthető térbeli alakzatokkal is próbálkozhatunk. 

A legnépszerűbb 1 éves kortól használható, jó látásfejlesztő játékok közé tartoznak a különböző formabedobó játékok, illetve az egyszerűbb kirakósok (puzzle), valamint a térben építhető, összeilleszthető építőjátékok, fakockák.

A kézbevehető csörgőjátékok valamint a beszélő, éneklő oktatójátékok nagyon jól fejlesztik a baba hallását, beszédkészségét, és ezzel együtt a finommotoros képességét is.

1-2 éves korban nagyon jól fejleszthető a hallás, ha megismertetjük a kicsikkel a különféle hangszereket, otthon is készíthetünk ilyeneket, de az igazit utánzó játékhangszerek is megfelelőek erre a célra.

Tudj meg többet a témában az alábbi blogcikkeinkből:

Tovább
Fizetési megoldások: