Köszönjük hogy minket válsztottatok!
 
 
 
     
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest

Kategóriák

Babaszafari Outlet áruháza!

Outlet Szafari

Hírességek, Sztárok a Babaszafariban

Hírességek, sztárok a Babaszafariban

Mentés

Mentés

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

 

Miért a Babaszafari?

Miért válaszd a Babszafarit?

Kedvezményeink

Babaszafari törzsvásárlói kártya

Babamamatudakozó kedvezményes kártya

 

Nativitas csomag

Felicitas csomag átvevő hely

Játék

Játék a Babaszafarinál

Ajándék ötletek

Ajéndék ötletek a Babaszafaritól

TOP termékek

2014.05.05 09:44

Kicsi Vili és az anyáknapja

Kovács Mária: Kicsi Vili és az anyák napja!

 

Kicsi Vili a kis orrszarvú az afrikai szavannán lakott anyukájával és apukájával. A kis Vili minden napja tele volt izgalommal.Reggelente felkelt megreggelizett és kíváncsian várta, hogy aznap vajon milyen izgalom vár rá. A mai nap különlegesebb volt...

Kovács Mária: Kicsi Vili és az anyák napja!

Kicsi Vili a kis orrszarvú az afrikai szavannán lakott anyukájával és apukájával.A kis Vili minden napja tele volt izgalommal. Reggelente felkelt megreggelizett és kíváncsian várta, hogy aznap vajon milyen izgalom vár rá. A mai nap különlegesebb volt, mint a többi ez már kora reggel kiderült. Hétágra sütött a nap, daloltak a kis madarak és valahogy minden olyan álomszerűen szép volt. Oda is futott az apukájához és megkérdezte:

 

- Apuci ez a nap másnak tűnik, mint a többi. Miért ilyen mesés ma minden?

Az apukája ránézett és azt mondta: 

- Azért olyan különleges ez a nap, mert ma van anyák napja, és elmosolyodott.

Kicsi Vili komolyan maga elé nézett és gondolkodni kezdett. De akárhogy törte a buksiját nem tudott rájönni, hogy mi is a teendő anyák napján. Apukája látta kicsi Vili arcán a tanácstalanságot és elmagyarázta neki:

 

- Az anyák napja azt jelenti, hogy ma különösen kedves vagy anyukáddal és megpróbálsz mosolyt csalni az arcára, hogy érezze milyen különleges és ez a nap csak róla szól. Így fejezed ki, hogy mennyire szereted és hogy milyen hálás vagy neki a sok törődésért.

 

Kicsi Vili szeme felcsillant és felsikoltott:

- De jó! Én nagyon szeretem az anyukámat!Akkor ez az én napom! - és gyorsan el is indult, hogy kifundálja, mivel tudná boldoggá tenni anyukáját ezen a napon.

 

Úgy döntött virágot szed neki egy szép csokorral. El is indult, hogy megtalálja a legszebb virágokat a vidéken. De akármerre ment sehol nem talált olyan szép virágot, ami kifejezhette volna szeretetét anyukája iránt. Már fél napja csak kutyagolt mikor találkozott a kis oroszlánnal, Alberttal. Meg is kérdezte:

- Szia. Nem tudod véletlenül, hol találhatnék igazán szép virágokat?

 

Albert erősen törte a fejét és végül eszébe jutott, hogy a kis tó mellett látott pár igazán szép színes virágot. Kicsi Vili nagyon megörült a jó hírnek és hamar meg is találta őket. Valóban olyan káprázatosak voltak, mint ahogy azt Albert mesélte. Gyorsan le is szedett belőlük egy maroknyit és összeállított egy szép kis csokrot majd, elindult haza. Sietnie kellett, mert már késő délután volt és tudta, hogy a szülei már aggódni kezdenek. Már majdnem otthon volt mikor nagyon feltámadt a szél és a virágokat, mind elfújta bele a sárba. Vili ettől nagyon elkeseredett és szomorúan kullogott haza. Mikor haza ért anyukája rögtön látta Vili arcán a csalódottságot és megkérdezte:

- Mi a baj?

Vili ekkor elkezdett sírni és elmesélte anyukájának, hogy egész nap neki keresett virágokat hogy ezzel fejezze, ki mennyire szereti és milyen hálás a sok törődésért, de az a fránya szél mindent tönkretett, és közben egyfolytában csak zokogott. Ekkor anyukája szeme is könnybe borult, majd elmosolyodott és szorosan megölelte kis fiát.

 

Kicsi Vili látta anyukája szemében a könnycseppet és megkérdezte:

- Most elszomorítottalak, mert nem hoztam virágot azért sírsz?

Az anyukája ránézett és kedvesen azt mondta:

- Nem kincsem. Örömömben sírok, mert annyira boldoggá tesz, hogy annyira szeretsz, hogy az egész napod arra áldoztad, hogy nekem örömet szerezz. Ez a legszebb ajándék, amit csak adhattál. Ezután, megölelték egymást és Kicsi Vili rögtön tudta, hogy mégis sikerült különlegessé tennie az anyák napját.

Szűrés

Márka
Korcsoport
Ár

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vásárló belépés

Köszönjük, hogy minket választottatok

 

Kismamák ajánlásával 

Facebook like

Segítünk!

Gyakran ismételt kérdések

írj nekünk

Ország Boltja

Ország Boltja 2017

Témáink

Kelengye lista

Rólunk írták

 

Videóink

Fotóink


Cikkeink

Online letölthető katalógusok

Online letölthető katalógusok

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

9
3
4
5
9
8
6