Römer autósülések

A Britax Römer 100%-ban európai cég, ezért ragaszkodva brit és német gyökereihez, termékeinek nagy részét Nagy-Britanniában és Németországban gyártja.

Termékpalettájukban megtalálhatóak autósülések, babakocsik és kerékpárülések is. 

A Britax Römer 1966 óta gyárt autósüléseket, melyek Európa szerte védelmezik gyermekeinket az utazások során.

A cég elkötelezett a szülők és gyermekeik biztonsága iránt az utakon, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az 1930-as évek elején először gyártott biztonsági felszereléseket és járműkiegészítőket. 

Első gyermekülésének 1966-os kifejlesztése óta a biztonság volt az elsődleges, mely ma is prioritást élvez, így termékeit ma is a legszigorúbb előírások mentén gyártja.

Mára a Britax Römer gyermek autósüléseket, babakocsikat és kerékpárüléseket is gyárt és fejleszt. Az autósülések és biciklis gyerekülések 90%-ban Nagy-Britanniában és Németországban készülnek. 

Filozofiájuk, hogy termékeik előállításánál csak magas minőségű anyagokkal dolgoznak, melyek a szigorú tesztelések során, messze meghaladják a minimum követelményeket. 

A Britax Römernél rendkívül fontos a lehető legmagasabb biztonsági színvonal fenntartása, ezért a házon belüli dinamikus teszteléseivel úttörő a piacon.

Két világszínvonalú európai létesítményében 2017 óta működteti az egyik legmodernebb és legfejlettebb technikákkal felszerelt törésteszt központot a világon.

Minden modellt rengeteg tesztnek vetnek alá a legkülönbözőbb szempontok alapján. A gyártás során használt vegyi anyagokon szigorú vizsgálatokat végeznek a gyártás előtt, melyeket független laboratóriumok hajtanak végre. 

A Britax Römer autósülések nagyrésze isofix rendszerrel van ellátva, és az ECE R44 vagy R129 (i-Size) norma szerint készülnek. 

Fizetési megoldások: