Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország számos városában megtalálható, közel 230 Pick Pack Pont üzletben személyesen is átveheted a www.babaszafari.hu honlapon leadott megrendelésedet.

A Pick Pack Pontok a frekventált helyeken megtalálható Inmedio és Relay hírlapüzletek.

 

 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV és Volán társaságok), az Inmedio üzletek a bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétáló-, és főutcáin találhatóak, hogy megkönnyítsük a csomag átvételét.

 

A megrendelt áru Pick Pack Pontba érkezését követő 5 munkanapon belül átvehető az üzletek nyitvatartási ideje alatt, mely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig tart.


A kiszállítás és az átvétel időpontjáról e-mailben értesítünk.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Ha Neked a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?
A csomagok a Pick Pack Pontok nyitvatartási idejében akár a hét minden napján - szombaton és vasárnap is -  átvehetőek. Egyesíti magában a személyes átvétel kényelmét és futárszolgálat gyorsaságát.
A készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont átvevőhelyeken bankkártyával történő fizetésre is.

Hogyan kérheted a Pick Pack átvételt a megrendeléskor ?

A Pick Pack Pontos átvétel kiválasztása megrendeléskor a Szállítási és fizetési módok" menüpontban történik. A Szállítási mód-nál válaszd a  a "Pick Pack Pont szállítási mód " opciót, majd itt választhatsz az országos Pick Pack Pontok listájából.

A Pick Pack Pont szállítással az alábbi csomagok küldhetők:

- súlya max. 20 kg

- mérete pedig max. 50*50*50 cm lehet


A Pick Pack Pontba való szállítás díja

  • 0-10 000-Ft rendelési összegig: 800-Ft / csomag
  • 10 000-Ft feletti rendelésnél:  INGYENES




Fizetési megoldások: