A gyermekek ápolásának, tisztántartásának elengedhetetlen része a pelenkázás. A megfelelő pelenka és a szükséges kellékek kiválasztása nagy gondot igényel. Ebben a kategóriában találhattok eldobható és mosható pelenkákat egyaránt. ...Tovább olvasok

Tovább

Pelenkázás

 (669 termék)
 

Az eldobható pelenka használata kényelmes, hiszen rengeteg időt/energiát spórolhatunk meg vele. A mosható pelenka környezetkímélőbb és költséghatékonyabb, mint az eldobható, hiszen csak egyszer kell megvenni és a következő babánál is ugyanúgy fel lehet használni. Ma már ráadásul kialakításuk révén cseréje is jóval egyszerűbb, nagyobb nedvszívásúak. Nálunk az egyszerű, fehér pelenkák mellett találhatsz színes, divatos mintásakat is, kedves állatfigurákkal. Bambuszbetétes és bio gyapjúból készült darabokat egyaránt beszerezhetsz nálunk! 

Az egyéb pelenkázáshoz szükséges hasznos termékek is nagyban megkönnyítik a pelenkás korszakot, ilyen pl. pelenkatároló kuka és utántöltő kazetta, textilpelenka, pelenkázó lapok, popsitörlő kendők, pelenkatárolók.

Tudj meg többet a témában az alábbi blogcikkeinkből:

Tovább
Fizetési megoldások:
Árukeresők: