Mindig kardinális kérdés a babaszoba berendezése. Milyen bútorokkal töltsük meg a szobát? Milyen kiegészítőkre lesz szükség? Mivel és hogyan dekoráljunk? Tovább olvasok...

Tovább

Komplett babaszoba variációk

 (138 termék)
 

Mi kerüljön a babaszobába?

Fekvőhely

Attól függően, hogy mekkora helyünk van és mennyi ideig szeretnénk kihasználni az ágyat, választhatjuk a klasszikus rácsos kiságyat 60x120-as vagy 70x140-es méretben. De ha több évig nem szeretnénk ágyat cserélni, akkor erre megoldás az ifjúsági ággyá alakítható kiságy, illetve a kombiágyak, melyből átalakítással több bútorkérdést is megoldhatunk.

Ha van helyünk, érdemes a kiságy végébe egy pelenkázó komódot is beszerezni, ami annyit tesz, hogy a tetején egy pelenkázó lap tartó van kialakítva, melyet, később, ha már nincs rá szükségünk, eltávolíthatunk. Ezek a komódok általában több fiókkal rendelkeznek, így a pelenkázáshoz, öltöztetéshez szükséges dolgok mindig kéznél vannak. 

kétajtós szekrény tökéletes megoldás az olyan dolgok tárolására, amit nem feltétlenül szeretnénk láttatni, és nem baj, ha a baba nem fér hozzá. A polcos, akasztós és fiókos megoldás a babaruhák és egyéb textil kiegészítők tárolására alkalmas. Ezt a bútordarabot nagyon sokáig tudjuk használni, és egy kis kreativitással, pl. matricákkal, akár a kamaszkorban is szolgálhatja a szoba lakóját.

nyitott állószekrények pedig alkalmasak a könyvek, játékok rendszerezésére. A polcos, fiókos variációkba az apróbb játékokat, kellékeket is bepakolhatjuk. 

játéktároló is hasznos lehet a nagyobb játékok, plüssük tárolására, vagy azoknak a gyerekeknek illetve szülőknek, akik szeretik csak egy helyre bedobálni a nap végén a játékokat.

Tovább
Fizetési megoldások:
Árukeresők: