A szobatisztaságra való szoktatás nagyon eltérő a gyerekeknél. Van, aki már 2 évesen minden gond nélkül elhagyja a pelenkát, van azonban, akinek ez még 3 éves korban is gondot okozhat. ...Tovább olvasok

Tovább

Bili, WC-szűkítő

 (260 termék)
Szuper ár!
7 590 Ft 
6 072 Ft
Készleten
 

Nagyon sokféle formájú és színű bili létezik. A legegyszerűbb változat az egybeöntött műanyagból készült. Ennek a továbbfejlesztett változata, melynek kivehető a tál része, így a tisztántartása is egyszerűbb. Általában rendelkeznek háttámlával, illetve kifröccsenésgátló résszel, ami annyit tesz, hogy az elülső része magasított, így a kisfiúk is biztonsággal tudnak ülve pisilni.

  • zenélő bilik lényege, hogy egy érzékelő van beleépítve, így, ha a gyerkőc elvégzi a kis- vagy nagydolgát, akkor a zenélőegység működésbe lép, és mindenki boldog. :)
  • szék formájú bilin kényelmesen el tud helyezkedni a gyerkőc, így akár a TV előtt ülve, kedvenc meséjét nézve üldögélhet rajta.
  • Sőt, ha a gyerkőc úgy akar WC-re menni, mint a nagyok, de óckodik az igazi WC-től, akkor beszerezhetünk egy WC formájú bilit. 
  • Ami a WC-szűkítőket illeti, két fajtája létezik: a WC-deszka alá vagy fölé helyezhető
  • gyermekpiszoár segítségével pedig már úgy pisilhetnek a kisfiúk, mint a nagyok.

Tudj meg többet a témában az alábbi blogcikkeinkből:

Tovább
Fizetési megoldások:
Árukeresők: