Sport babakocsi

 (195 termék)

Ezeket a sport babakocsikat 6 hónapos kortól egészen 36 hónapos korig használhatja a baba. Jellemzőjük, hogy egy irányból, menetiránnyal megegyező irányban tolhatók. Általában nem dönthetők vízszintesig, hanem 135° és 170° között dönthető a háttámlájuk. Könnyebbek és kisebbre csukhatók, mint az újszülött babakocsik.

 

Két fajtáját különböztetjük meg: az esernyőre csukható és a lapra csukható sport babakocsit. Az esernyőre csukható sport babakocsik nagyon praktikusak, hiszen névadójukhoz hasonlóan, alacsonyra záródnak. A lapra csukható sportkocsik magasabbra csukódnak, de nem annyira hosszúak, mint az esernyőre csukódóak. Az elsőt kicsi, de szélesebb autó csomagtartójába, az utóbbit pici, kombi autók használójának ajánljuk.

 

Azokat a sport babakocsikat, amelyek egyáltalán nem dönthetőek, 1 éves kortól ajánljuk. A sport babakocsi nagyon jó választás, ha sokat utaztok vagy használni szeretnétek a tömegközlekedést. Ha néha mégis autóba ülne a pici, válasszatok bevizsgált biztonsági gyermeküléseink közül!

 

Tovább
Fizetési megoldások: