A haj- és körömápolási termékekre már újszülöttkortól szüksége van a babának. Mivel a kicsik bőre és körmei még puhák és érzékenyek, csak speciális, a kicsikre kifejlesztett eszközökkel ajánlott az ápolása. ...Tovább olvasok

Tovább

Haj-, körömápolás

 (107 termék)
 

A baba fejbőre még érzékeny és hajlamos a kiszáradásra, ezért a legnagyobb gondoskodással és a megfelelő eszközök kiválasztásával szabad a haját ápolni. Erre a legalkalmasabb a baba hajkefe és fésű, melynek a kialakítása nem sérti a baba fejbőrét.

A baba körmeit már pár hetes kortól vágni kell, hogy ne karmolja meg az arcát. Ehhez segítség a speciálisan kialakított körömolló vagy körömcsipesz, mely garantálja, hogy nem sértjük meg a baba pici ujjait. 

A babaápolási szettek tartalmazzák mind a haj- és mind a körömápoláshoz szükséges alapcsomagot, mely általában hajkeféből, fésűből, körömollóból és körömcsipeszből áll. Emellett egyes csomagokban találhatunk még kézi orrszívót, körömreszelőt, vízhőmérőt vagy akár ujjra húzható fogkefét, mellyel a baba ínyét és a kibújó fogacskákat ápolhatjuk, masszírozhatjuk.

Tovább
Fizetési megoldások:
Árukeresők: