Az anyatejes táplálás időszakában mellszívókra és számos kiegészítő termékre is szükséged lehet, hogy a szoptatás zökkenőmentes és kényelmes legyen... Tovább olvasok

Tovább

Szoptatás

 (186 termék)
 

Mellszívók nagy választékban

Az anyatej – amennyiben megfelelő körülmények között, fertőtlenített eszközökkel és edénybe fejték le – hűtőben, 4-5 °C-on tárolva 24 óráig tartható el. A kézi vagy elektromos mellszívó segítségével elősegítheted a tejtermelődést.

A mellszívó készülék könnyen kezelhető és szabályozható. Kialakítása révén a mell formájától és méretétől, a tejerek elhelyezkedésétől függetlenül alkalmazható. Kínálatunkban megtalálhatók a kézi, pumpás mellszívó típusok és az automata készülékek, valamint egyéb kellékek, kiegészítők a szoptatáshoz. 

Kézi vagy elektromos mellszívó?

A választás során mindenképpen érdemes figyelembe venni a fejés gyakoriságát, a használat időtartamát és a rendelkezésre álló időt. Rendszeres használatra az elektromos mellszívó az alkalmasabb. Az elektromos modellek ráadásul gyorsabbak is. A manuális típus előnye a könnyebb hordozhatóság, a halk működés és az alacsonyabb ár. Amennyiben csak a tejelválasztást szeretnéd elősegíteni és nem tervezed a rendszeres fejést, elég lehet egy kézi mellszívó is.

A mellszívó használata

A legfontosabb a higiénia! Akár kézi, akár elektromos mellszívó mellett döntöttél, a készülék használata előtt moss kezet! A kényelem érdekében fontos a melledhez illeszkedő szívófej. A szívófej tölcsért követő részének körül kell vennie a mellbimbót, de figyelni kell arra, hogy ne dörzsölje ki azt. Használat előtt benedvesítheted a mellszívó szívófejét a jobb zárás érdekében. A fejés előtt és közben is masszírozhatod a melled, ez jó hatással van a tej áramlására és a tejleadásra is.

Mire lehet még szükséged a szoptatás időszakában?

  • anyatejtároló zacskó vagy tégely
  • anyatejgyűjtő kagyló
  • bimbókiemelő
  • bimbóvédő
  • szoptatós párna

Olvasd el kapcsolódó blogcikkeinket:

Tovább
Fizetési megoldások:
Árukeresők: