Orrszívó

 (34 termék)

Mivel pici babád még egy ideig nem tud majd orrot fújni, így érdemes beszerezned egy orrszívót; kézit vagy akár porszívóra rögzíthetőt. A kézi nagyon hasznos lehet utazáskor, kiránduláskor, mert kis helyet foglal és egyszerű a használata. A porszívós pedig otthonra, mint a leghatékonyabb megoldás.

 

Miért szükséges az orrszívó? Mert ha náthás a kicsi, az orrban felgyülemlett váladék nem tud kijönni, így egyrészt elzárja a légutakat, másrészt visszacsorogva tovább fertőz. Az orrszívó segítségével a pangó orrváladék egyszerűen és hatékonyan eltávolítható.

  

Tipp! Ha biztosak szeretnétek lenni abban, hogy babátok álma zavartalan, szerezzetek be egy bébiőrt, így mindig hallhatjátok, ha a kicsi tüsszent, köhög, vagy nyugtalanul alszik.

  

Az orrszívó rendszeres használatával

  • Biztosítható az újszülött orrlégzésének fenntartása.
  • Megelőzhetők a kisgyermekkori felső légúti betegségek (a kisgyermekek nem tudják megfelelően kifújni az orrukat, de az orrszívó a belső járatokból is eltávolítja az orrváladékot).
  • Enyhíthetők az allergiás panaszok (orrszívó és fiziológiás sóoldat használatával csökkenthetők a gyermekkori allergiás tünetek).

 

Szerezz megkönnyebbülést a babádnak biztonságos, a kicsi igényeire szabott termékeinkkel!

 

Tovább
Fizetési megoldások: