A cumisüveg jószolgálatot tesz, ha tápszerrel etetjük babánkat, illetve ha kiegészítő itallal, babavízzel kínáljuk. A játszócumi nagy segítség a baba megnyugtatásában akár egy pocakfájós vagy fogzás időszakban. ...Tovább olvasok

Tovább

Cumi, cumisüveg

 (605 termék)
 

A cumisüvegeket - attól függően, hogy mekkora űrtartalommal és milyen etetőcumival rendelkeznek - használhatjuk már újszülöttkortól. Azonban, ahogy nő a baba, úgy kell cserélni az etetőcumit gyorsabb átfolyásúra. A cumisüvegek általában műanyagból készülnek, de elérhető a hagyományos üvegből készült cumisüveg is. Valamint nagyon népszerűek az anti-colic szeleppel ellátott cumisüvegek, melyek megakadályozzák, hogy a baba levegőt nyeljen a cumidüvegből való ivás közben.

A játszócuminak számos előnye is van, ilyen például a bölcsőhalál kockázatának csökkentése az újszülötteknél. Illetve a fogzás és hasfájás okozta kellemetlen érzetek enyhítésére is kiváló eszköz. Ezeknek számos fajátja létezik, méretétől és kialakításától függően. Ilyen például a fogszabályozós és/vagy sötétben fluoreszkálós típus.

Ezeken kívül számos kiegészítőt is megtalálhattok nálunk, pl. cumisüvegmosó kefe, cumisüveg-szárító, cumitartó doboz, etetőcumik, cumitartólánc.

Tudj meg többet a témában az alábbi blogcikkeinkből:

Tovább
Fizetési megoldások:
Árukeresők: