Adamo

Adamo

 

Az ADAMO már 10 éve bizonyít. 

Nem csak a mozgásfejlesztésben segít, de minden szülőt átsegít a kritikus időszakokon, mint a fogzás és a pocakfájás.

Hintáik több éves fejlesztés eredménye. 

Minden fejlesztésüket a piacra kerülés előtt évekig tesztelik és tökéletesítik.

A cég mottója a „legjobbat”,ezért is tölti el büszkeséggel őket, hogy hintáikat a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt ma már több mozgásfejlesztő, konduktor és fejlesztőközpont is jó szívvel ajánlja. 

Nem csak a mozgásterápiában vannak jelen, hanem a koraszülöttek súlynövekedésében is hintáik segítségével óriási sikereket érnek el a Heim Pál Gyermekkorházban.

Gondos figyelmet fordítanak arra, hogy a lehető legjobb anyagokat keressék meg a világban a kisbabák számára. Kizárólag 100% pamut textilekkel dolgoznak, és igyekeznek az aktuális trendeknek megfelelően beszerezni a magas kritériumoknak megfelelő szöveteket.

Folyamatosan keresik a legkülönlegesebb anyagokat, hogy újabb és újabb kollekciókkal ajándékozhassák meg az édesanyákat. Mivel termékeiket nem sorozatgyártásban készítik, így lehetőség van egyedi hinták elkészítéseire is, hogy mindenki a számára legkülönlegesebbet kaphassa. 

Kizárólag elsőosztályú, kezeletlen, csomómentes nemes bükkfát használnak, és saját kezűleg készítik el asztalosműhelyünkben a hintához használt rudazatot. Nagy gondot fordítunk a hibátlan alapanyag megválasztására. A rudazatokat kezeletlenül vagy BIO dióolajjal pácolják, hogy a babák kizárólag természetes anyagokkal érintkezzenek. A bükkfa kezelése is minden esetben nagy precizitással, kézzel történik.

A hinta és a hintáztatás jó hatásait már a régi korokból ismerjük. Nagymamáink felismerték azt, hogy a hintáztatás nyugtat, ellazít és segít a gyermeknek az elalvásban.

Tekintsd meg ADAMO kínálatunkat!

ADAMO termékeink

Fizetési megoldások: