Hipp

Hipp

 

Története:

A 19. század végén Josef Hipp felesége segítségével tápszert kezdett gyártani, mely megfelelt a csecsemők táplálási igényeinek.

1932-ben fiuk, Georg önálló vállalkozást alapított Pfaffenhofenben a bébiételek gyártására.

A 20. század közepéig Georg vállalkozása tovább fejlődött, kínálata kibővült.

 

A múlt század közepén fogott bele a cégalapító Georg Hipp a biotermesztésbe és alakította át a családi gazdaságot ökológiai elvek alapján. A svájci Dr. Hans Müllerrel, aki a svájci biomezőgazdaság atyja volt, ismertette és népszerűsítette a biogazdálkodás előnyeit, valamint hálózatot szervezett az ilyen típusú gazdálkodókból.

 

Ma a HIPP cég a világ legnagyobb biotermesztésű nyersanyag feldolgozója. 

 

Az üveges bébiételek gyártása 1995 szeptemberében kezdődött meg a hanságligeti üzemben, főzelékek, hústartalmú ételek, valamint gyümölcspépek gyártásával.
Már a kezdetektől fontos volt, hogy bioalapanyagok felhasználásával finom, egészséges bébiételeket gyártsanak, amelyek kiváló minőségűek és harmóniában vannak a természettel.

A gyermekek iránti felelősségérzettől motiválva a Hipp Kft. garantálja a vásárlóinak  a szigorúan ellenőrzött bioalapanyagokból, a legnagyobb gondosággal készített, magas minőségű Hipp bébiételeket.

A nyersanyag beérkezésétől a késztermékig több száz szigorú analízis és ellenőrzés biztosítja a termékek állandó minőségét és maximális megbízhatóságát.

A termelés során nem használnak szintetikus vegyszereket, műtrágyákat.

 

A Hipp Kft. a hazai piacon kívül több mint 40 ország vásárlói részére gyárt és exportál bébiételt.

A webáruházunkban rendelhető Hipp termékek:

Hipp termékeink

Fizetési megoldások: