Tickless

A TICKLESS vegyszer- és illatanyag-mentes védelmet nyújt mindenkinek.

 

A TICKLESS olyan frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, amely emberek vagy kisállatok számára nem hallható, de zavarja a kullancsokat és bolhákat a tájékozódásban. A készülék veszélyes vegyi anyagok nélkül működik, így biztonságosan használható mind az emberek, mind a kisállatok védelmére.

 

A környezetbarát termék nem tartalmaz vegyszereket, vagy illatanyagot, tökéletesen biztonságosan használható akár kisgyermekek közelében is.

Laboratóriumi vizsgálatokon alapuló megoldás mely a felhasználók és a természet számára egyaránt tökéletesen biztonságos. 

A TICKLESS-t az olasz Camerinoi Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek laboratóriuma tesztelte 2012-ben.

Az eredmények egyértelműen kimutatták, hogy a tesztben részt vevő, már kullanccsal/bolhával fertőzött kutyák esetében a TICKLESS megakadályozta a fertőzés bármilyen romlását, és néhány esetben csökkentette a fertőzéseket. Azt is kimutatták, hogy azokon a kutyákon, amelyek nem voltak kullanccsal/bolhával fertőzöttek a vizsgálat megkezdése előtt, a TICKLESS megakadályozta az élősködők megjelenését

 

A készülék átlagos időjárási körülmények között az egész szezonban védelmet nyújt.

 

A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP31). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható.

 

A Tickless termékek Európa első számú vegyszermentes megoldásai az élősködők ellen, melyek 5 kontinens 42 országában vannak jelen. 

A webáruházunkban rendelhető Tickless termékek:

Tickless termékeink

 

 

Így működik:

 

Fizetési megoldások: