Avionaut


A családtulajdonban lévő lengyel Avionaut cég évek óta elkötelezett a gyermekek biztonsága iránt. Mint szülők és a biztonsági gyermekülés szakértői, tudják, mi a legjobb gyermekeink számára. 

Mindegyik terméküket úgy tervezték és fejlesztették, - hogy gyermekeink biztonságát szem előtt tartva - gondoskodjanak arról, hogy biztonságban és minőségben is a piac vezető termékei között előkelő helyet foglaljanak el. 

 A termékei által nyújtott biztonság érzése lehetővé teszi, hogy felhőtlenül élvezzük az utazásokat. Biztonsági gyermekülései a világ legjobb védelmi rendszereivel vannak felszerelve. Valamennyi autósülés rendelkezik törésteszttel és ISO tanúsítvánnyal. A gyártó a biztonsági megoldások mellett az alapanyagok gondos kiválasztására is fókuszál. Továbbá az ülőfelület fizioterápiás és gyermekfejlesztéssel foglalkozó szakemberek segítségével lett kifejlesztve, így az tökéletes kényelmet biztosít a babának akár hosszabb autós utazások során is.

 

 

Az autóbiztonság és az ülések területén sokéves tapasztalattal rendelkező Avionaut szakértői csoportja folyamatosan keresi az újabb megoldásokat és technológiákat.  Számukra nagyon fontos az is, hogy a gyermek hogyan érzi magát a gyerekülésben. 

Munkájuk egyik innovatív eredménye az IQ ISOFIX Base bázistalp, amelyet az AVIONAUT PIXEL és az AeroFIX biztonsági ülésekhez fejlesztettek ki. A megerősített elemek védik a gyermeket, minimalizálva az ülés törésének kockázatát. Ezenkívül a hangjelzésnek köszönhetően nem tudjuk az ülést helytelenül rögzíteni a bázistalpra.

Az Avionaut gyártja a világ legkönnyebb biztonsági ülését. Az alkalmazott kompozit (EPP) belső héj anyaga minimálisra csökkenti az ülés súlyát, azonban nagyon jól elnyeli az energiát, ami jelentősen növeli a gyermek biztonságát. Ezzel az ülései jóval meghaladják az i-Size szabványnak megfelelő követelményeket.

 

 

A társaság működésének alapja a rendszeres tesztek független szervezetek laboratóriumaiban, egész Európában és Európán kívül egyaránt. A tesztek garantálják a termékek hatékony működését és a legmagasabb minőséget, ugyanakkor biztosítják az ügyfelek számára a termékek biztonságosságát. 

A modern technológiák, az innovatív anyagok és az iparágban szerzett sokéves tapasztalat mellett egyre több – a gyermekek terén elismert - szakemberrel dolgoznak együtt, akik tudásukkal támogatják a fejlesztéseket. A legújabb ilyen együttműködés eredménye az Avionaut Pixel ülésben használt egyedi betét, melyet elsősorban újszülöttek számára fejlesztettek ki, az ülés koraszülöttek esetében is használható, hiszen figyelembe veszi a legkisebbek összes élettani és testi adottságát, és tökéletesen idomul ahhoz.

 

 

Az Avionaut a modern dizájn területén is korszakalkotó. A tervezőkkel való szoros együttműködés révén a legmagasabb színvonalú kárpitok, anyagok felhasználása garantálja a minőséget. A kényelem és a stílus kombinációja megkülönbözteti az Avionaut autósüléseket a versenytársakétól.

Fizetési megoldások: