Az újszülött babakocsiban a baba első éveiben tudod szállítani gyermeked. A 2in1 variáció a babakocsi vázára helyezhető 2 feltétre utal, ezek a mózeskosár, melyet általában 9 kg-ig használhatunk, és a sportrész, mely többnyire a baba 6 hónapos korától kb. 3-4 éves koráig tesz jó szolgálatot.

Ha sokat kirándulunk vagy rosszabb útviszonyokon használnánk a babakocsit, érdemes nagyobb kerekű, masszív vázú, lengéscsillapítóval ellátott babakocsit választani.

Az első kerekek átmérője legyen minimum 19 cm, a hátsó kerekeké pedig minimum 22 cm, mivel minél nagyobbak a kerekek, annál könnyebben birkózunk meg a nehezebb tereppel is.

Az első kerekek legyenek fixálhatóak és bolygósíthatóak egyaránt, így akár egy mélyebb talajon vagy murván is könnyedén toljuk, ha lefixáljuk a kerekeket, amint pedig jobb lesz az út, a bolygósítható kerekekkel a manőverezés is egyszerű lesz.

Az út adta rázkódás elnyelése érdekében válasszunk jó minőségű poliuretán vagy gumikerekekkel ellátott babakocsit. Továbbá számos típusnál már gondoltak a rugózásra is, így léteznek 2 illetve 4 rugós felfüggesztéssel rendelkező babakocsik, melyek elnyelik a rossz út adta rázkódást.

Tovább

Babakocsi kvíz - Újszülött multifunkciós 2in1, terepre

 (10 termék)
Fizetési megoldások:
Árukeresők: