Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás

A Babaszafari több mint bababolt, egy igazi közösség. Ezt azonban nem csak mondjuk magunkról és Rólatok, valóban így is érezzük.

Elkötelezettek vagyunk a vállalati társadalmi felelősségvállalás (Corporate Social Responsibility) iránt, akár a belső folyamatainkról, a fenntartható gazdasági fejlődésről, a fejlesztéseinkről, vagy a közösség jólétéről van szó.

Teszünk külső és belső környezetünk megóvásáért

Szem előtt tartjuk a környezet védelmét, ezért nemcsak irodákban, hanem a közel 2000 m2-rel bíró raktárunkban is ügyelünk arra, hogy szelektíven gyűjtsük a hulladékot. Mindennapi munkánk során igyekszünk minimalizálni a műanyagok használatát, ezzel is odafigyelve arra, hogy minél kevésbé terheljük a környezetünket.

Termékpalettánk kialakításánál fontos szempont az is, hogy olyan beszállítóktól válasszunk termékeket, akik környezettudatosan állítják elő azokat, és egyre több újrahasznosított, illetve biológiailag lebomló csomagolással dolgoznak.

Sikerünk kulcsát munkatársaink jóllétében látjuk: hosszútávon tervezünk minden kollégánkkal, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy úgy érezzék, ránk minden téren számíthatnak. Rendszeres továbbképzésekkel, belső mentorprogrammal biztosítjuk számukra a fejlődési lehetőséget. Cégünknél nem csak előrelépésre van mód. Amennyiben másik munkakörben szeretné kipróbálni magát kollégánk, mindig megtaláljuk azt a területet, ami egyéni karrierterveinek a leginkább megfelel. Hisszük, hogy egy összetartó, fix csapat és a ránk jellemző családias hangulat az, amely segíti cégünket alapvető értékei megtartásában. 

Odafigyelünk másokra

A Babaszafari vezetősége és a dolgozók egy emberként fognak össze, ha jótékony célt tűzünk ki magunk elé.

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak az ünnepekkor, hanem egész évben odafigyeljünk egymásra és másokra.  Ezért, amikor lehetőségünk van rá, változatos formában igyekszünk segíteni a hozzánk fordulóknak, illetve, mi magunk is keressük a jó ügyeket, melyek mellé vállszélességgel oda tudunk állni.

A teljesség igénye nélkül néhány példa, mikor összefogtunk egy-egy jótékony cél érdekében:

Martin

Egy alkalommal egy szegedi gyermekotthonban élő 6 éves kisfiút leptünk meg egy Chipolino Paseo gyereküléssel. Csodás volt látni ezt a hatalmas mosolyt az arcán!

 

Kívánjuk, hogy mindig ilyen öröm legyen Martinnak ebben az ülésben utazni.

 

Anyák napján egy 3 gyermekes anyukának segíthettünk, akit a Covid-járványhelyzet hirtelen igen nehéz helyzetbe sodort. A MOM WOW kezdeményezéséhez csatlakozva egy közös nyereményjáték keretében, valamint egy ajándékcsomaggal igyekeztünk mi is támogatást nyújtani ennek a bájos édesanyának.

 

Bálint

Amikor egy tündéri anyuka kért tőlünk segítséget, akinek a gyermeke, Bálintka mindennapjait egy fránya betegség nehezíti meg, nem volt kérdés: mindenképp szerettünk volna segíteni. Ezért összepakoltunk nekik egy nagyobb csomagot. Hamarosan nagy örömmel fogadhattuk a hírt, hogy Bálintka már jobban van, és a kezelésből hazatérve szívesen használja szüleivel a felajánlott eszközöket.

Jó érzés, hogy segíthettünk!

 

Az egyéni segítségnyújtás mellett igyekszünk egyesületek, alapítványok munkáját is megkönnyíteni, akiknek köszönhetően egyszerre akár több rászoruló családot, gyermeket, jótékony célt, tevékenységet támogathatunk.

A pápai Vidám Aprófalva Közhasznú Alapítvány családsegítő tevékenységét két raklapnyi termékkel szerettük volna támogatni. Fantasztikus élmény volt látni a sok izgatott arcocskát, mikor megérkeztek a csomagok az Alapítványhoz. 

 

Szívesen támogattuk a bátonyterenyei Tegyél Egy Szebb Jövőért Egyesület munkáját, mikor egy hátrányos helyzetű, elsőgyermekes kis családnak nyújtottak segítő kezet. Egy csomag összeállításával mi is szerettünk volna segíteni nekik felkészülni kislányuk érkezésére. Örülünk, hogy hozzájárulhattunk az Egyesület munkájához.

A Babaszafari csapata nem rest, ha egy jó ügy mellé kell állni!

 

A Babaszafari dolgozói egy közösségi adománygyűjtő kampány – a Swimathon 2021 SZÁRAZON – keretében egy nagykövet csapatot állítottak össze, hogy együttes erővel adományokat gyűjtsenek az egészségügyi dolgozók mentális támogatására.

A hozzájárulásokat a MedSpot Alapítvány Arctalan Hősök projektje számára gyűjtöttük, melyet a járványhelyzet miatt lelki támogatásra szoruló egészségügyi dolgozók megsegítésére hívott életre az alapítvány. Úgy gondoljuk, hogy az egészségügyben dolgozó Arctalan Hősök, akik a pandémia terhe alatt is töretlen elkötelezettséggel gyógyítanak, és kísérik végig a kismamákat a családdá válás útján, megérdemlik, hogy segítsünk nekik, könnyítsünk terheiken.  Ezért a 4 hetes sportos, közösségi adománygyűjtő kampány keretében a felajánlásokért cserébe csapatunk vállalta, hogy összesen 240 km-t sportol mindenféle sportágban.

 

A Babaszafari csapat futott, gyalogolt, biciklizett, sőt egyik csapattagunk egy 100 km-es túrát is teljesített 24 óra alatt, hogy ezzel hívja fel a figyelmet az egészségügyi dolgozók lelki támogatásának fontosságára. Nagyon büszkék vagyunk a csapatunkra, hiszen a többi nagykövettel együtt sikerült összesen közel 1.000.000 Ft-ot összegyűjtenünk a MedSpot Alapítvány részére.

 

 

Szívünkön viseljük az életmentés ügyét, ezért részt vettünk az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) adventi időszakban indított online adománygyűjtő akciójában is. A kampány keretében az alapítvánnyal és több, hasonlóan elkötelezett webáruházzal közösen egy újabb mentőautó részére gyűjtöttünk adományokat egy nélkülözhetetlen életmentő eszközre, egy LifePak15 defibrillátorra.

 

Szerettük volna a Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályáért Alapítvány mindennapi munkáját is megkönnyíteni néhány használati eszközzel. Ezért olyan, az ápoláshoz, ellátáshoz szükséges eszközöket küldtünk nekik, mint pelenkázólap, pihenőszék, etetőszék. Reméljük, ezzel is hozzájárultunk az osztályon dolgozó egészségügyi dolgozók áldozatos munkájának megkönnyítéséhez!

Fizetési megoldások:
Árukeresők: