Babaszafari kedvenc márkái

Kedvenc márkák

 

A Babaszafari Bababolt azzal a céllal alakult 2008-ban Budapesten, hogy magas szinten kiszolgálja a gyermeket várók igényeit. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az elmúlt évek alatt elértük, hogy mára az ország egyik legnagyobb babatermék forgalmazó cége lettünk, és elnyertük már az ˝Év baba boltja˝ címet is, amire nagyon büszkék vagyunk.

Célunk komplex termékpalettát nyújtani vásárlóinknak, így kínálatunkban 0 és 3 éves kor között több, mint 100 hazai és külföldi márka termékei találhatóak meg. A multifunkciós és sport babakocsik mellett, autósülések, etetőszékek, utazóágyak, etetési és ápolási termékek, valamint babaszoba bútorok és kiegészítők széles választékát nyújtjuk a hozzánk betérőknek. Üzleteink már 4 városban is megtalálhatóak az országban: Budapest több pontján, Debrecenben, Győrben és Szegeden is.

A  Devron Impex Kft. kizárólag népszerű és minőségi termékekkel dolgozik, értékesítőik tapasztalata, és technikai hozzáértése biztosítja a magas színvonalat a vásárlók kiszolgálása terén.

 Küldetésünk, hogy minden babátváró és kisgyermekes család a legjobb kiszolgálásban részesüljön és segítségünkkel megtalálja a számukra legmegfelelőbb termékeket.

Ezért is fontos számunkra a kezdetektől, hogy olyan márkákat képviseljünk Magyarországon, amelyek megbízhatóak, minőségiek, igényesek. 

 

 

És hogy melyik márkák ezek?

Albero MioAvionautBaby CareBaby DesignBamBamBeCool

BellelliChipolinoConcordEspiroIncababyInfantino

JanéKlupsLindamLittle SkyLorelliLorelli Toys

MarkasMunchkinNuvitaPrince LionheartTickless

 

 

Fizetési megoldások: