Debreceni Babaszafari Bababolt

Debrecen

Minden kismamát és újdonsült szülőt vár a Babaszafari Bababolt Debrecenben!

Gyertek el  a Piac utca 81. szám alatti boltunkba, és legyetek részesei a Babaszafari élménynek. Itt nem csak termékeket találtok, hanem szakképzett eladóink segítségét is igénybe vehetitek a hét minden napján.  

Pest     Pest

Azon dolgozunk, hogy stressz és kapkodás nélkül teljen a babavárás és a babázás időszaka, ezért szeretnénk megkönnyíteni a teljes kelengye beszerzését. Termékeinket 2 szinten találjátok meg.

Széles, folyamatosan frissülő termékkínálattal, rengeteg újdonsággal és a már megszokott minőséggel várunk. Változatos termékkínálatunk mellett kiemelt akciókat is találsz. Ha ez nem lenne elég, akkor egy kedvezménnyel ajándékozunk meg.

 Pest     Pest

Régi és új vásárlóink is egyaránt  igényelhetik online és boltjainkban is a megújult Babaszafari törzsvásárlói kártyát, amelyen további kedvezményeket gyűjthetsz!

Parkolásod árát is visszaadjuk!

Tudjuk, hogy a babaholmik beszerzése nem megy gyorsan, ezért szeretnénk segíteni nektek, és 1 óra parkolásotok árát visszaadjuk 10 000 Ft feletti költésnél! Ehhez nem is kell mást tennetek, csak jelezzétek a kasszánál, hogy élnétek a lehetőséggel és mutassátok be parkolójegyeteket vagy a visszaigazoló smst.

Pest     Pest

A 2018. augusztusában nyitott üzletünket Debrecen szívében, a Piac utca 81. szám alatt találjátok, ahova online rendelés esetén kérheted az ingyenes személyes átvételt is.

Tudtad? Online rendelésed itt ingyenesen átveheted személyesen!

7+1 érv, hogy miért válassz minket:

  • Kiváló ár- érték arány
  • Ingyenes házhoz szállítás (15 000 Ft felett, 20 kg-ig)
  • Törzsvásárlói program
  • Személyes átvételi lehetőség
  • Szakértő eladók
  • Minőségi termékkínálat
  • Kiemelt akciók
  • Ingyenes parkolás

 

Üzletünk címe:

Debrecen, Piac utca 81.

Tel.: +36-70/513-7344

E-mail: debrecen@babaszafari.hu

nyitvatartása:

Hétfő - Szombat: 9-19 h

Vasárnap: 9-16 h

 

 

 

Fizetési megoldások: