"Virágos álom" tasakos virágmagok a HiPP-től

Hipp virágmag promó

Ültess méhbarát mezei virágokat a HiPP-el és nyerj!

Rendelj online webáruházunkból bármilyen HiPP terméket, és mi "Virágos álom" tasakos virágmagokat ajándékozunk Neked a megrendelt áruhoz a készlet erejéig.

A biominőségen túlmenően a cél, hogy megóvjuk a környezetet a jövő generációja számára. Apró lépésekkel együtt még többet tehetünk: például helyezzünk el madáretetőt a kertünkben, építsünk rovarhotelt, vagy ültessünk méhbarát mezei virágokat!
Ültesd el a HiPP virágmagokat, majd fotózd le a kertedet (vagy a virágládát az erkélyen), és oszd meg a HiPP posztja alatti hozzászólásban!
A HiPP zsűri által a legszebbnek ítélt kiskert (vagy virágláda) tulajdonosa a baba életkora szerint összeállított HiPP bébiételeket nyer.
Hogyan ültessük el a HiPP virágmagokat?
Áprilistól júniusig elegendő földbe ültessük el a magokat a szabadban, napos helyen vagy az erkélyen lévő virágládába. A magokat csak néhány mm mélyre ültessük el a föld alá. Ügyeljünk a rendszeres öntözésre! A tasak tartalmából megfelelő gondozás mellett kb. 1 négyzetméternyi virágosrét nőhet.
A tasakban különféle vadvirág- és kultúrnövény-vetőmagok találhatók, amelyek később táplálékforrásként és élőhelyként szolgálhatnak elsősorban a méheknek és a pillangóknak.
A játék időtartama: 2021.04.06.-2021.06.30.
A játékszabályzat ide kattintva olvasható.
Tegyünk együtt többet a környezetünkért! :)
Fizetési megoldások: