Köszönjük hogy minket válsztottatok!
 
 
 
     
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest

Kategóriák

Babaszafari Outlet áruháza!

Outlet Szafari

Hírességek, Sztárok a Babaszafariban

Hírességek, sztárok a Babaszafariban

Mentés

Mentés

Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek!

 

Miért a Babaszafari?

Miért válaszd a Babszafarit?

Kedvezményeink

Babaszafari törzsvásárlói kártya

Babamamatudakozó kedvezményes kártya

 

Nativitas csomag

Felicitas csomag átvevő hely

Játék

Játék a Babaszafarinál

Ajándék ötletek

Ajéndék ötletek a Babaszafaritól

TOP termékek

Játékszabály, adatkezelési tájékoztató

Babaszafari és Krio Intézet közös promóciója

 

NYEREMÉNYEK:

Fődíj: 1 db 10 éves tárolási idejű köldökzsinórvér és köldökzsinór szöveti őssejt megőrzési csomag a Krio Intézet jóvoltából

További nyeremény: 1 db ingyenes 4D Babamozi, amely beváltható a Hepinet UH Hálózatban

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A Devron Impex Kft (1152 Budapest, Aporháza utca 15.) és a KRIO Intézet Zrt. (1026 Budapest, Kelemen László u. 12.) – a továbbiakban: Szervező – a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban részletezett promóciós játékot szervez.

A Játékban kizárólag 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt.

A Játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos a jelen Játékszabályzat 2. pontjában rögzített időszak alatt a Devron Impex Kft. erre a Játékra létrehozott weboldalán (https://www.babaszafari.hu) a jelen szabályzat elolvasása után az alábbi, önkéntesen megadott adataival regisztráljon: név, telefonszám, e-mail cím, a szülés várható időpontja, szülés várható helye, majd a feltételek megismerése után a részvételi szándékát egyértelműen kinyilvánítása:
„A részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban foglaltakat megismertem:
__ igen "
„A Játékban részt kívánok venni, arra regisztrálok: __ igen __ nem”


Részvételi feltételek
A promócióban kizárólag azon 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel és állampolgársággal rendelkező, terhesgondozásban résztvevő személyek vehetnek részt, akik a promóció tartama alatt 2019. február 1-től 2019. április 30-ig személyes adataik megadásával regisztrálnak a játékba.

A nyeremények sorsolásain az vesz részt, aki a promóció időszaka alatt regisztrált weboldalunkon, elfogadta jelen szabályzatot, a nyeremény átvétele előtt be tudja mutatni a terhesgondozási kiskönyvét (személyesen vagy szkennelve), ami 2018. szeptember 1-nél nem régebbi információkat tartalmaz, és megfelel a fenti feltételeknek.

Indokolt esetben a Szervező fenntartja a jogot a promóció időtartamának megváltoztatására.

A promócióot Devron Impex Kft. (1152 Budapest, Aporháza utca 15., ügyvezető: Várbeli Tamás, adószám: 14416941-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-924369) szervezi.

 

A nyeremények sorsolása

A sorsolások helyszíne: Babaszafari Bababolt (1139 Budapest, Váci út 95.)

Időpontja: 2019. május 2.

NYEREMÉNYEK:

Fődíj: 1 db 10 éves tárolási idejű köldökzsinórvér és köldökzsinór szöveti őssejt megőrzési csomag a Krio Intézet jóvoltából

További nyeremény: 1 db ingyenes 4D Babamozi, amely beváltható a Hepinet UH Hálózatban

Minden regisztráló részt vesz a sorsoláson. A szervezők a sorsoláson minden tárgynyereményre egy-egy nyertest és egy-egy tartaléknyertest sorsolnak. A tartaléknyertesek abban az esetben válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha utóbb kiderül, hogy bármelyik nyertes a jelen szabályzatban leírt bármely feltételnek nem felel meg, illetve ha a megadott határidőn belül nyereményéért nem jelentkezik.

A Szervező a sorsolás nyerteseit, a sorsolást követően haladéktalanul e-mailben értesíti, majd ezt követően közvetítik a nyeremény átvételét a nyeremény felajánlója a Krio Intézet felé.

Amennyiben valamely nyertes jelen szabályzat szerint valamely okból kifolyólag kizárásra kerülne, úgy arról a Szervező haladéktalanul értesíti a soron következő tartalék nyertest, aki a nyeremény átvételére az értesítést követő 15 naptári napon belül jogosult. Ha a 15. nap pihenőnap, vagy munkaszüneti, vagy amikor nem létesíthető kapcsolat a Szervezővel, az átvételi határidő az ezt követő munkanapon jár le. A Nyertesek a regisztrációval előzetesen hozzájárulnak, hogy a Szervezők az adataikat (Név, település neve) és a nyereményátadásról készített fényképfelvételeket nyilvánosságra hozza a nyereményakció honlapján. A nyertesek írásos hozzájárulásukat legkésőbb az ajándék átvételének napján teszik meg. A nyeremény készpénzre át nem váltható. A játékban nem vehetnek részt a Devron Impex Kft. és a további díjakat biztosító vállalatok munkatársai és hozzátartozói.

Az oldalon szereplő nyeremények képei illusztrációk.

A nyeremény átvételének feltételei

A Játékban megnyerhető nyeremény (a továbbiakban: Nyeremény): 1 db 10 éves tárolási idejű köldökzsinórvér és köldökzsinór szöveti őssejt megőrzési csomag visszatérítés a választott őssejttárolási csomag árából. Amennyiben a nyertes Játékos a sorsolás időpontja, azaz 2019. május 2. előtti időszakban már megkötötte az őssejttárolási szerződést a Krio Intézetnél, akkor részére a már aláírt szerződés díjából kerül visszatérítésre a 434.000,- forint.

A Nyeremény a nyertes Játékos írásbeli nyilatkozatával átruházható. A Nyeremény utáni adó- és járulékfizetési kötelezettség a Szervezőt és a nyertest a hatályos jogszabályok alapján terheli.

Azáltal, hogy a Játékos regisztrál a Játékban, feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy ha nyer, a neve nyilvánosságra kerüljön. A Játékos tudomásul veszi továbbá, hogy a Nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi, a Szervező belső prezentációs tevékenységéhez történő felhasználásához, továbbá a Szervező által készítetett reklám-promócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül.

A Szervező a Nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból a Játékost, amennyiben a beküldő Játékos részére a Nyereményt azért nem lehet átadni, mert a regisztráció során feltüntetett személyes adatok nem valósak vagy tévesek, vagy a pontatlanság miatt nem azonosítható be vagy nem értesíthető a Játékos.

„Regisztráció” hiányosságáért / hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adatfeltüntetés, stb.), az elektronikus kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, valamint az esetlegesen keletkezett károkért a Szervező nem vállal felelősséget.

 

Adatkezelési szabályok
A promóció során beérkezett adatokat a Devron Impex Kft. – Babaszafari Bababolt (1152 Budapest, Aporháza utca 15., ügyvezető: Várbeli Tamás, adószám: 14416941-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-924396) kezeli. A regisztráció a személyes adatom védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, mérlegelje a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat! A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a kérdőíven megadott adatait üzletszerzési célból visszavonó nyilatkozatáig kezeljük, illetve ugyanezen célból és időtartamra átadjuk a nyereményeket biztosító vállalatok számára. Az adatkezelés célja, hogy Önt üzletszerzési célból telefonon keresztül vagy elektronikus levélben ajánlatukkal megkeressék. Az adatkezelés időtartama az Ön visszavonó nyilatkozatának beérkezéséig tart.

Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését, kérésre tájékoztatást kaphat az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, adatfeldolgozó adatairól, adatkezelési tevékenységéről. Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Visszavonó, illetve tiltó nyilatkozatát kérjük, hogy juttassa el a szervezőhöz: Devron Impex Kft. 1152 Budapest, Aporháza utca 15. címre. A borítékon tüntesse fel Krio promóció. Adatkezelést megszüntető nyilatkozatát a következő e-mail címre is eljuttathatja: marketing@babaszafari.hu. Kérjük az emailben ugyancsak tüntesse fel, hogy Krio promóció.

Az adatkezelés megszüntetése azt jelenti, hogy a regisztrált személy adatai törlésre kerülnek, így a promóció sorsolási adatbázisába sem kerülhet be és így nem nyerhet. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadot keretek között kezeljük és azokat felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

 

Szűrés

Márka
Korcsoport
Ár

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vásárló belépés

Köszönjük, hogy minket választottatok

 

Kismamák ajánlásával 

Facebook like

Segítünk!

Gyakran ismételt kérdések

írj nekünk

Ország Boltja

Ország Boltja 2017

Témáink

Kelengye lista

Rólunk írták

 

Videóink

Fotóink


Cikkeink

Online letölthető katalógusok

Online letölthető katalógusok

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

9
3
5
5
2
2
1