Nuvita

Nuvita

 

A több éves tapasztalattal rendelkező olasz márka 4 kontinens számos országában jelen van.

A Nuvita jelentős sikereket ért el a babatermékek piacán két további márkájával együtt: a Dudini-vel és az AmoreBio-val.

 

A Nuvita az olasz dizájnt és ízlésvilágot ötvözi a modern szülők és gyermekeik valódi igényeivel. Céljuk az olyan tökéletes termékek megalkotása, melyek egyszerű megoldást jelentenek a mindennapi problémákra. Babaápolási termékeiket szakképzett orvosok és elismert kutatócsoport segítségével fejlesztették ki.

 

Termékkínálatuk széleskörű, közel 130 termékkel rendelkeznek: szoptatási-, etetési kiegészítők, babaápolási-, biztonsági termékek, játékok.

 

Termékeik maximálisan megbízhatóak, hiszen 4 különböző minőség-ellenőrzési folyamaton esnek át, ezzel garantálva a minőséget és strapabíróságot. Az előállítás során minden biztonsági és egészségügyi normát és előírást pontosan követnek.

 

 A Dudini a világon az első olyan márka, mely tökéletes biztonságot nyújt a 0-3 éves gyermekeknek. Termékei természetes, antibakteriális anyagból készültek, Phytoncide származékot tartalmaznak, melynek közismert a pozitív hatása.

A termékek nagyon higiénikusak: segítenek, hogy a gyermek ellenállóbb legyen a baktériumokkal szemben. Nyugtató hatással van a gyermekekre, az aranyos figurák pedig szórakoztatják őket. A termékek időtállóak, a mosás során sem tűnik el antibakteriális hatása.

 

Kiváncsi vagy teljes Nuvita kínálatunkra? Kattints a lenti linkre!

Nuvita termékeink

 

Látogass el a gyártó hivatalos oldalára, és ismerd meg jobban a márkát:

www.nuvitababy.com

 

Online katalógus

Kattints a képre és nézd meg az idei Nuvita katalógust

 

Nuvita online katalógus

 

Fizetési megoldások: