Sonnentherme

Nyereményjáték - Nyerd meg a tökéletes családi pihenést az ausztriai Hotel Sonnenpark**** Superiorba

 

Sonnentherme

Nyerd meg a tökéletes családi pihenést az ausztriai Hotel Sonnenpark**** Superiorba!

Vásárolj legalább 15 000 Ft-ért,
és nyerd meg a 700 000 Ft értékű mesés családi nyaralást!

Vásárolj legalább 15 000 Ft-ért egy összegben webshopunkban, illetve budapesti, debreceni vagy szegedi üzletünkben.

Növelheted esélyeidet, hiszen minden 15 000 Ft feletti vásárlással lehetőséged van
játszani, így egy személy több alkalommal is részt vehet a sorsoláson.

A nyeremény: 4 éjszaka a családbarát Hotel Sonnenpark**** Superiorban 2 felnőtt és 2 gyermek részére korlátlan belépővel a szálloda saját vízivilágába és a baba- és gyermekbarát Sonnentherme élményfürdőbe.

A nyereményjáték időtartama:
2022. június 16. 9:00 - 2022. július 17-ig 23:59-ig.

Sorsolás:
2022. július 19.

Üzleteink címe:

BUDAPEST, 13. kerület, Váci út 95.

BUDAPEST, 18. kerület, Petőfi utca 14/a.

BUDAPEST, 11. kerület, Bocskai út 38-40.

DEBRECEN, Piac utca 81.

SZEGED, Kisteleki Ede utca 12.

GYŐR, Móricz Zsigmond rakpart 22.

Kérjük, hogy a Játékszabályzatot figyelmesen olvasd el, és csak akkor vegyél részt a
játékban, ha az itt leírtakkal egyetértesz!

Játékszabályzat

Babaszafari Bababolt Nyerd meg a tökéletes családi pihenést az ausztriai Hotel Sonnenpark**** Superiorba! megnevezésű nyereményjáték szabályzata és részvételi feltételei:

 

  1. A Játék szervezője

Devron Impex Kft.
A nyereményjáték
 (a továbbiakban:”Játék”) szervezője: Devron Impex Kft. (1152 Budapest, Aporháza utca 15., adószám: 14416941-2-42, cg. szám: 01-09-924396; a továbbiakban: "Szervező").
A Játékhoz kapcsolódó adatkezelést és adatfeldolgozást, egyéb feladatokat a Devron Impex Kft. (a továbbiakban: "Szervező") végzi.

  1. Részvételi feltételek

2.1. A Játékban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, a 2.3 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, cselekvőképes természetes személy (”Játékos” vagy ”Résztvevő”) vehet részt, aki a Játék 3. pontban írt időtartama alatt a Weboldal (jelen játék esetében a www.babaszafari.hu oldal) felületén megjelölt feltételeket teljesíti, és elfogadja a jelen játékszabályzat (”Játékszabályzat”) feltételeit, és hozzájárul a Weboldalon történő online vásárlásakor leadott jelentkezésekor („Jelentkezés”), illetve az üzletekben a ”Nyereményjáték adatlap” (”Adatlap”) kitöltésével a Szervező rendelkezésére bocsátott személyes adatainak (Név, Cím, Telefonszám, Megrendelésszám, Számlaszám ill. Nyugtaszám, Vásárlás végösszege) Játékkal összefüggő, a 7. pontban leírtak szerinti kezeléséhez (a továbbiakban együtt: ”Nyereményjáték”). Online vásárlásakor leadott Jelentkezésével és Adatlap kitöltésével (továbbiakban: „Pályázat”) azon vásárlók vesznek részt a Játékban, akik a Játék időszaka alatt legalább 15 000 Ft értékben vásárolnak egy összegben a Babaszafari üzletekben vagy Webshopon.

2.2. Játékos

2.2. Az Adatlap kitöltéséhez szükséges blokkal az üzlet elhagyása előtt van lehetőség játszani, azt követően nincsen. A blokkot a Játékos őrizze meg, hogy nyertesség esetén igazolhassa a nyereményt. A Weboldalon történő online vásárláskor a megrendelés leadása előtt az alábbi kérdésre válaszolva lehet a nyereményjátékra jelentkezni (Jelentkezés):

A Jelentkezéskor téves válasz megadása vagy a válaszadás kihagyása esetén az alábbi e-mail címre (jatek@babaszafari.hu) küldje el a Játékos a Játék időtartama alatt az adatait (Név, Cím, Telefonszám, Megrendelés száma) és jelezze a Játékban való részvételi szándékát. Játékos ezen az e-mail címen érdeklődhet a Játékkal kapcsolatban, illetve kérheti a Játékból való törlését is a fenti adatok megadásával.
2.3. A Játékból ki vannak zárva a Szervező munkavállalói és közeli hozzátartozói, valamint nem természetes személyek (vállalkozások).
2.4. A Játékosok online vásárláskor leadott Jelentkezés, illetve az Adatlap kitöltésekor megadott adatok alapján kerülnek azonosításra (Név, Cím, Telefonszám, Számlaszám, Megrendelésszám, ill. Nyugtaszám, Vásárlás végösszege). Az adatok esetleges változásaiból eredő, a Szervező érdekkörén kívül eső, technikai problémákért (különösen, de nem kizárólag adatok megváltozása) a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.
2.5. Azok az Adatlapok, amelyek a Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, illetve azon Játékosok, akik időközben elálltak az online vásárlástól, a Játékból automatikusan kizárásra kerülnek.
2.6. A Szervező a valótlan adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból.
2.7. Az online vásárláskor leadott Jelentkezéssel, illetve az Adatlap kitöltésével (Pályázat beküldésével) a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, a hálózati leterheltség, a hálózati torlódás, a lefedettség, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben leírtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.
2.8. A Jelentkezéseket és az Adatlapokat (Pályázatok) a Játékszabályzatban foglalt feltételek teljesítésének ellenőrzése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat bármely pontjában megfogalmazott feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.

2.9. Egy Játékos több Pályázattal is részt vehet a Játékban, amennyiben a Játék időtartama alatt többször vásárol legalább 15 000 Ft értékben a Játékszabályzat 2. pontjában meghatározott módon.

  1. A Játék Időtartama

A Játék 2022. 06. 16-tól (csütörtök) 9:00 – 2022. 07. 17-ig (vasárnap) 23:59-ig tart üzleteinkben és a Babaszafari webshopon (https://babaszafari.hu). Sorsolás: 2022. 07. 19-én egy nem nyilvános sorsolás keretében online véletlenszámgenerátor segítségével történik a Babaszafari Raktár címén (1044 Budapest, Ipari park utca 9.). A Szervező a nyertesen felül további pótnyerteseket sorsol ki, összesen 2 főt. Amennyiben a Játékos értesítése a Szervező részéről a sorsolástól számított 3 munkanapon belül nem vezet eredményre, a Szervező másodszor is megkísérli a megkeresést. Ha a sorsolástól számított 5 munkanapon belül nem vezet eredményre a kapcsolatfelvétel, akkor a nyeremény átadását a Szervező a pótnyertes részére bonyolítja le egyező módon. 

Játékos a Játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertes lesz, akkor a Szervező a Játékos nevét nyilvánosságra hozza a Szervező weboldalán, illetve hivatalos közösségi média oldalán. Játékos kifejezetten elfogadja és tudomásul veszi, hogy nem jogosult ellenszolgáltatásra az adatainak a játékkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért. A játékban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes, azonban Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben nyertessé válása esetén nem adja meg a nyeremény átadásához szükséges adatokat, az a játékból való kizáráshoz vezet, azaz elveszti a jogosultságát a nyereményre.

  1. A Játék menete

4.1. Pályázatok, Nyeremények

Online vásárláskor leadott Jelentkezéssel és üzletben történő vásárlás esetén Adatlap kitöltésével (Pályázat benyújtásával) azon vásárlók vesznek részt a Játékban, akik a Játék időszaka alatt legalább 15 000 Ft értékben vásárolnak a Webshopon vagy a Babaszafari üzletekben. A Pályázatban résztvevő Adatlap a vásárlást követően a helyszínen töltendő ki, és munkatársaink ellenőrzik.

4.2. Szervező a Játék feltételeinek megfelelően leadott online Jelentkezések és az érvényes Adatlapokat benyújtó Játékosok (Pályázatok benyújtói) között összesen 1 db nyertest díjaz. Egy Játékos csak egy nyereményre jogosult.


4.3. Nyeremény: 1 db 700 000 Ft értékű családi nyaralásra jogosító utalvány, mely tartalma: 4 éjszaka a családbarát Hotel Sonnenpark**** Superiorban 2 felnőtt és 2 gyermek* részére korlátlan belépővel a szálloda saját vízivilágába és a baba- és gyermekbarát Sonnentherme élményfürdőbe.

A szobához a teljes tartózkodás idejére büféreggelit, háromfogásos ebédet, uzsonnát, svédasztalos vacsorát és üdítőitalokat biztosítanak. A család minden tagja korlátlan fürdőbelépőt kap a Hotel Sonnenpark**** Superior saját vízivilágába és a Sonnentherme élményfürdőbe, valamint a szaunavilágba**.

*10 év alatti gyermek

**Érkezés napján 15:00 órától, elutazás napján 12:00 óráig. Az utalvány a nyertesség tényétől 1 évig váltható be a Hotel Sonnenpark**** Superior szállodában. Az utalvány az osztrák iskolai szünetekben nem érvényesíthető.

A Nyeremény a Babaszafari Bababolt budapesti, szegedi vagy debreceni üzletében vehető át.
A Nyeremény módosításának a jogát a Szervező fenntartja magának.

  1. Nyertesek értesítése, Nyeremény átadása

5.1. A Szervező a Játék eredményét a 3. pontban leírtak szerint saját weboldalán és közösségi média oldalain közzéteszi. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes Játékos neve jelenik meg, amelyhez valamennyi Játékos a Játékra történő jelentkezéssel (Pályázat beadásával) hozzájárul.
5.2. A nyertesekkel a Szervező telefonon és e-mailben („Értesítés”) veszi fel a kapcsolatot és egyezteti a nyeremény átvételének részleteit, valamint elkéri a nyeremény átvételéhez szükséges adatokat a vásárlást igazoló blokkal együtt (amennyiben a nyertes Adatlap kitöltésével vett részt a sorsoláson).
A nyertes Játékos köteles az Értesítést haladéktalanul vagy a 2. megkeresést követően, de legkésőbb 5 munkanapon belül visszaigazolni az Értesítést küldő e-mail címen (
jatek@babaszafari.hu).
Amennyiben a nyertes Játékos az Értesítésre a jelen pontban meghatározott határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult. Amennyiben a Játékos értesítése a Szervező részéről sem a 2. megkeresést követően, sem a sorsolástól számított 5 munkanapon belül nem vezet eredményre, akkor a nyeremény átadását a Szervező a pótnyertes részére bonyolítja le egyező módon. 
5.3. A Nyertes a megadott átvételi időpontot követő, legkésőbb 10 munkanapon belül köteles nyereményét az előre egyeztetett feltételek szerint átvenni, valamint az átvétel során köteles személyi igazolványával igazolni magát, és megadni a 7. pontban meghatározott adatokat az átadás-átvételi dokumentum kitöltése érdekében. Amennyiben a nyertes a nyereményt a megadott átvételi időpontot követő 10 munkanapon belül nem veszi át, úgy a sorsolás pótnyertese válik jogosulttá az adott nyereményre, akit a nyereményéről a fentiek szerint értesít a Szervező.
5.4. A Szervező kizárja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a Nyereményt azért nem lehet átadni, mert az online vásárlás során leadott Jelentkezésben vagy az Adatlapon, illetve az Értesítés visszaigazolásában feltüntetett személyes adatok nem valósak, hiányosak, tévesek, vagy a Nyertes az átvétel során nem tudja hitelt érdemlő módon igazolni magát, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen szabályzatban leírt személyi feltételeknek, így különösen, ha nem töltötte még be a 18. életévét. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

  1. Adózás, költségek

A nyereményjátékkal kapcsolatos valamennyi adminisztrációs és jogi kötelezettséget a Szervező végzi és teljesíti, az adózási kötelezettség a Szervezőt terheli.

  1. Adatvédelem, Személyiségi jogok

7.1. Az adatkezelés jogalapja
Önkéntes hozzájárulás, azaz a Játékban való részvétellel a Játékos hozzájárulását adja személyes adatainak kezeléséhez.
A kezelt adatok köre: 
Személyi igazolványon szereplő név, Lakcímkártyán szereplő cím, telefonszám, megrendelésszám, számlaszám vagy nyugtaszám, vásárlás végösszege, nyertesség esetén a teljes név, lakcím, telefonszám, személyi igazolvány szám.
Az adatkezelés célja: A játékban való részvétel biztosítása, nyertesség esetén pedig a nyertes beazonosítása, nyeremény átadásának egyeztetése, valamint a Nyertes nevének - kizárólag a nyereményjátékkal kapcsolatban – eredményhirdetésre készített webes aloldal bejegyzésben és közösségi médiában való közzététele.
Az adatkezelés időtartama: A nyertesként kisorsolt Játékosok nyereményjátékhoz kötődően bekért adatait az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 202.§-a alapján a Szervező a részükre kiszolgáltatott nyereményeket terhelő adó megfizetését követő ötödik adóév végéig őrzi meg.
7.2. Az adatkezelés jogalapja: jogi kötelezettség teljesítése
A kezelt adatok köre: kizárólag Nyertes Játékos esetén: név, születési név, anyja neve, állampolgársága, állandó lakcíme, adóazonosító jele. Amennyiben a nyereményt meghatalmazott veszi át, a meghatalmazott: neve, anyja neve, állampolgársága, állandó lakcíme, adóazonosító jele, a tanúk meghatalmazáson feltüntetett adatai, így neve, személyi igazolványának száma, lakcíme.
Az adatkezelés célja: A Szervező a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (továbbiakban: Számviteli törvényv.) 169. § (2) bekezdése és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (továbbiakban: Grt.) 6. § (5) bekezdése alapján az adózási kötelezettségek teljesítése céljából kezeli az adatokat. Nyertes Játékos ezen adatokat a nyeremény átvétele során az átadás-átvételi dokumentumon adja meg.
7.3. A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés minden esetben a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával történik.
A Játékost megilleti a személyes adatai kezelésével kapcsolatban minden, az Általános Adatvédelmi Rendeletben (GDPR), illetve a 2011. évi CXII. törvényben (Info tv.) meghatározott érintetti jog.
7.4. Amennyiben a Játékos személyes adatainak törlését a 3. pontban megjelölt Játék időtartama alatt kéri, úgy tudomásul veszi, hogy a Játékban való minden jogosultságát elveszti, és a Játékból kizárásra kerül.

  1. Vegyes rendelkezések

8.1. A Játékos a Játékban való részvételével elfogadja, hogy a nyereménye átvételéről fényképes felvétel készülhet a Szervező részére, és feltétel nélkül beleegyezik, hogy a Szervező ezt kizárólag a nyereményjátékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza saját online felületein, mint saját weboldalán (www.babaszafari.hu) és hivatalos Facebook és Instagram oldalain:
https://www.facebook.com/Babaszafari.Bababolt/

https://www.instagram.com/babaszafaribababolt/


8.2. Az Adatlapok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.), a Nyeremény átadásának elmaradásáért vagy késedelméért, ill. az átadás során keletkezett károkért sem a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben a Nyertes a Nyereményét nem veszi át, vagy a nyeremény átadás helyszínére az egyeztetett időpontban nem megy el, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.
8.3.  A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot a játék időtartama alatt indoklás nélkül módosítsa vagy megszüntesse. Az erre vonatkozó tájékoztatást Szervező a Játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi. A nyereményjátékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

2022. 06. 16.

Devron Impex Kft.
Szervező

 

 

Fizetési megoldások: