Programok

Nyuszi Buli

Nyuszi Nyuszi Nyuszi

 

 Minden húsvétkor beugrik hozzánk egy szuper virgonc Nyuszi, aki labdajátékkal, kreatív arcfestéssel, sok-sok finomsággal, zenével, és szuper hangulattal lepi meg a kis és nagy résztvevőket. Csípd el jövőre Te a Nyuszit!

 

Mikulás Buli

Mikulás Mikulás

 

Minden évben december 6-án óriás szeretettel, sok kisbabával és izgatottan várjuk üzletünkben a Mikulást, aki szuper meglepetésekkel készül. Öröm látni a sok ismerős arcot, mi pedig megteszünk mindent, hogy a Télapóval találkozó gyerekeknek emlékezetes legyen ez a nap. Mindenkit számtalan játék, sok új barát és rengeteg mosoly vár!

 

Megnyitóink

Megnyitó Megnyitó

Közös életünk legfontosabb eseményei boltjaink megnyitói. Eddig 3 hihetetlen üzlet megnyitót tudhatunk a magunkénak, amik mind elképesztő sikerrel jártak. Minden vásárlónkat meglepetéssel, rendhagyó kedvezményekkel és óriás lelkesedéssel vártunk.

 

Expók

Expo Expo

 

Nagy öröm számunkra, hogy a leglátogatottabb expoknak mi is részese lehetünk! Volt szerencsénk több standot is építeni az évek során, ahol célunk az éppen legújabb, legpraktikusabb termékeket bemutatni Neked, amik praktikusan és hasznosan fogják segíteni kisbabád növekedését! Bízunk benne, hogy a következő családi rendezvényen Veled is találkozunk.

 

Hordozási Konzultáció

Nandu Nandu

 

Boltjainkban és online is tartunk Nandu babahordozási konzultációt, ahol célünk, hogy a babahordozást megmutassuk minden kisbabás családnak és támogassuk őket a saját harmóniájuk megteremtésében. Hiszünk benne, hogy a hordozás elősegíti a baba-mama egység kialakulását és segít megismerni a babánkat, a jelzéseit, a szükségleteit. Ebben szeretnénk Neked is segíteni a Babaszafariban, ahol szakértők segítségével könnyebben választhatod ki a számodra megfelelő hordozókendőt.

Légy mindig résen és csapj le a helyekre, hiszen a létszám korlátozott!

Következő előadásra itt jelentkezhetsz: https://babaszafari.hu/babahordozasi_konzultacio

Fizetési megoldások:
Árukeresők: