Cikkeink

Szilveszter gyerekekkel

Már mindenki túl van a nagy ajándékbontogatásokon és a csodálatos bejglin, ezért lassan ideje gondolni arra, mit is fogtok csinálni holnap után, azaz szilveszter estéjén.

Bár az óév ünneplése inkább a felnőttek szórakozásáról szól, valójában a gyerekek sem szeretnek kimaradni a buliból, és persze ez az a nap, amikor 8 óra után nekik sem kötelező fejest ugrani az ágyba.

Olyan programot viszont, mely a szülőknek is szabadságot ad, és az apróságoknak is élvezetes, nehezen találni - de azért sikerülhet.

A legtöbb család előtt ilyenkor három választás áll: otthon maradni, a nagyszülőkre bízni a gyerekeket, vagy egy gyerekprogramot is hirdető szállodában kikötni.

 



Bár egyik sem rossz ötlet, a legjobb mégis együtt tölteni az ünnepeket úgy, hogy mindenki jól érezze magát: ezt egy nagy házibulival, de akár otthon is megvalósíthatjátok, csak némi jókedv és kreativitás kell hozzá.

Ha sok kisgyermekes ismerősötök van, akkor legcélszerűbb valakinél pizsamás bulit rendezni a gyerekeknek, így ők lefoglalják egymást, Ti pedig jókat beszélgethettek.

De akár otthon is rendezhettek egy kisebb bulit, ahol a család jól szórakozik, együtt táncol és játszik, és finomakat eszik.

Ami fontos, hogy legyenek szerpentinek, vicces kalapok és egyéb kiegészítők, amik meghozzák a buli hangulatot. (A konfettit nem ajánljuk, mert nehéz feltakarítani, és a picik megehetik)

Legutóbbi hírek
Fizetési megoldások: