Szegedi Babaszafari Bababolt

Szeged

 

Minden kismamát és újdonsült szülőt vár a Babaszafari Bababolt Szegeden!

Gyertek el  a Kisteleki Ede utca 12. szám alatti boltunkba, és legyetek részesei a Babaszafari élménynek. Itt nem csak termékeket találtok, hanem szakképzett eladóink segítségét is igénybe vehetitek a hét minden napján.

Szeged     Szeged
 

Azon dolgozunk, hogy stressz és kapkodás nélkül teljen a babavárás és a babázás időszaka, ezért szeretnénk megkönnyíteni a teljes kelengye beszerzését. Széles termékkínálattal, rengeteg újdonsággal és a már megszokott minőséggel, és kedvezményekkel várunk.

Szeged     Szeged

Folyamatosan frissülő termékkínálatunk mellett kiemelt akciókat is találsz. Ha ez nem lenne elég, akkor egy kedvezménnyel ajándékozunk meg. Azon dolgozunk, hogy stressz és kapkodás nélkül teljen a babavárás és a babázás időszaka, ezért szeretnénk megkönnyíteni a teljes kelengye beszerzését. Széles, folyamatosan frissülő termékkínálattal, rengeteg újdonsággal, a már megszokott minőséggel, és óriás kedvezményekkel várunk.

Régi és új vásárlóink is egyaránt  igényelhetik online és boltjainkban is a megújult Babaszafari törzsvásárlói kártyát, amelyen további kedvezményeket gyűjthetsz!

 

Szeged     Szeged
 

2019. májusában nyitottuk üzletünket Szegeden, a Kisteleki Ede utca 12. szám alatt, ahova online rendelés esetén kérheted az ingyenes személyes átvételt is.

Tudtad? Online rendelésed itt ingyenesen átveheted személyesen!

7+1 érv, hogy miért válassz minket:

  • Kiváló ár- érték arány
  • Ingyenes házhoz szállítás (15 000 Ft felett, 20 kg-ig)
  • Törzsvásárlói program
  • Személyes átvételi lehetőség
  • Szakértő eladók
  • Minőségi termékkínálat
  • Kiemelt akciók
  • Adómentes vásárlási lehetőség (TFS - Tax Free Shopping)

 

Az adómentes vásárlási lehetőségünk (TFS - Tax Free Shopping) biztosítja a nem EU-ból érkező vásárlók számára, hogy visszaigényeljék a forgalmi adót azon áruk vonatkozásában, amiket az utazás végén magukkal visznek. Ajánlatunk a legmagasabb visszatérítéssel, kizárólag az üzletben vásárolt termékekre vonatkozik.

 

Üzletünk címe:

Szeged, Kisteleki Ede utca 12.

Tel.: +36-70/443-7070

E-mail: szeged@babaszafari.hu

nyitvatartás:

Hétfő - Szombat: 9-19 h

Vasárnap: 9-16 h

 

 

 

Fizetési megoldások: