Márkáink

Adamo

Az ADAMO már 10 éve bizonyít. Hintáik több éves fejlesztés eredménye, amit a piacra kerülés előtt évekig tesztelnek és tökéletesítenek. A cég mottója a „legjobbat”, ezért is tölti el büszkeséggel őket, hogy hintáikat a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt ma már több mozgásfejlesztő, konduktor és fejlesztőközpont is jó szívvel ajánlja. 

Albero Mio

Termékeik természetes anyagokból készülnek, amelyek így nem okoznak irritációt a babák bőrén. Különleges, egyedi dizájn, ami csodálatos mintákkal párosul, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb figurákkal ellátott termékeket a babaszoba elemeiként. A tökéletes formatervezés és különleges dizájn mellett, kiemelt fontosságot jelent a gyerekek biztonsága, egészsége és természetesen kényelme. 

Alpine

Az Alpine a legnagyobb, akusztikus szűrőrendszerrel ellátott, univerzális hallásvédő eszközöket gyártó cég. Innovatív termékeik és azok csomagolása kényelmes, magas színvonalú. Az Alpine mindenki számára lehetővé teszi, hogy halláscsökkenés kialakulásának veszélye nélkül tartózkodjon zajos környezetben, például koncert, kertimunka stb.

Angelcare

A hagyományos gyermekőrző készülékek csak hangot továbbítanak, de nem tudják érzékelni a légzésmozgásokat. Az Angelcare babafigyelő készülékei megalkotásával új fejezetet teremtett a babagondoskodás területén. Az orvosok és védőnők többsége a veszélyeztetett gyerekek esetén kifejezetten ajánlja a légzésfigyelő készülékek használatát, amennyiben ilyen körülmények nem állnak fenn, kevésbé esik szó a termékek szükségességéről.

Angelsounds

Igazán varázslatos és különleges pillanat, amikor először hallják a szülők, ezt a picike, de erőteljes szívhangot. Természetesen nem csak kórházi körülmények között, de az otthon nyugalmába is becsempészhető ez a meghitt pillanat és kényelmesen hallgathatják a szülők, babájuk szívhangját, az erre kifejlesztett otthon használatos eszköz segítségével.

Avent

A Philips AVENT egy Angliában működő cég, amely cumisüvegeket, mellszívókat és egyéb babaetetési és egészségügyi kiegészítőket gyárt. Az AVENT az Avent Naturally nevű al-márkától származott, amelyet egy Cannon Rubber nevű cég indított el 1936-ban. A márka 1984-ben jött létre, hogy egy új, széles körben népszerű és elérhető termékcsaládot indítson el.

Avionaut

A családtulajdonban lévő lengyel Avionaut cég évek óta elkötelezett a gyermekek biztonsága iránt. Mint szülők és a biztonsági gyermekülés szakértői, tudják, mi a legjobb gyermekeink számára.

Baby Care

A Lorelli Baby Care név alatt forgalmazza a babaetetési és ápolási kiegészítőit. Kiváló minőségű cumisüvegeket, itatókat, rágókákat, csörgőket, fésűket, hőmérőket – stb - gyárt, melyek BPA mentesek és nem tartalmaznak semmi féle káros anyagot.

Baby Design

A Baby Design lengyel cég, mely 2004 óta van a piacon és jelenleg piacvezető hazájában. A Baby Design termékek sikere az ergonómikus megoldásokon, modern terveken, a szép kialakításon, valamint a vidám színeken alapul. Színvilága és mintái kedvessé varázsolják termékeit, ezáltal igazi babás világot teremtenek. A Baby Design lengyel cég, mely 2004 óta van a piacon és jelenleg piacvezető hazájában. A Baby Design termékek sikere az ergonómikus megoldásokon, modern terveken, a szép kialakításon, valamint a vidám színeken alapul. Színvilága és mintái kedvessé varázsolják termékeit, ezáltal igazi babás világot teremtenek.

Baby Ono

A Babyono 1990 óta támogatja a szülőket a gyermeknevelés folyamatában azáltal, hogy olyan termékekkel látja el őket, amelyek szükségesek a gyermek növekedéséhez és fejlődéséhez. Azon aktív szülőkre összpontosítva, akik értékelik kényelmüket és az időmegtakarító megoldásokat, termékeik úgy lettek tervezve, hogy megbízhatóak, könnyen kezelhetőek és ergonomikusak legyenek. 

BamBam

A BamBam egy új márka a babajátékok piacán. Célja, hogy elősegítse a gyerekek fejlődését és felkeltse az érdeklődésüket újszülött koruktól kezdve egészen az óvodás korukig. A BamBam lengyel cég, olyan készségfejlesztő játékokat alkottak meg a gyermekek számára, amik megfelelnek minden előírásnak, figyelemfelhívó színükkel, kedves kisugárzásukkal magukhoz vonzzák a kis kezeket.

Banna

Termékeik várandós nők és kisgyermekes anyukák számára készülnek. Az általuk megálmodott autós övterelők biztonságot és kényelmet hoznak a kismamák mindennapjaiba. Klasszikus formatervezésének és a rögzítő pánt állíthatóságának köszönhetően minden autósüléshez könnyen illeszkedik a forma. 

Bébi Zsepi

A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Ebben a korban a legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek képtelen kifújni az orrát. Az Arianna Bébizsepi kiválóan alkallmas erre a célra. A készülék a porszívó segítségével, de nem annak erejével szív, hiszen a készülék önmagát beszabályozza. 

Be Cool

A spanyol Jané gyár 2012-ben új márkával jelentkezett a babapiacon. A Be Cool babakocsik funkciójukban megegyeznek a Janéval, sőt a két márka felépítményei (mózeskosár, hordozó) kompatibilisek egymással. A Jané világszerte elismert és kedvelt spanyol márka, ami már régóta teret hódított Magyarországon is.

Bellelli

A Bellelli 1994 óta van jelen a piacon, aki az egyik legnagyobb gyerek bicikli ülésgyártó cég Európában. Egy prémium minőségű márka, kinek célja a kerékpárülések és kerékpár kiegészítők folyamatos fejlesztése és a gyerekek teljes biztonságban történő szállítása.

Berber

A lengyel Berber cég meghatározó helyet foglal el a babapiacon. Termékpalettáján megtalálhatóak autósülések, kiságyak és pelenkázó alátétek, újszülött kortól egészen 3 éves kor kategóriában. Fő céljuk, hogy termékeik biztonságosak és könnyen használhatóak legyenek.

Bobobaby

A lengyel piac színesítése a Bobobaby termékkínálatának megjelenése. A cég 1990-ben alakult „BOBAS” néven, gyermek és csecsemő termékekkel foglalkozik. Megalakulása óta folyamatos termék újításokat hajt végre. 

Bobocar

A Bobocar az egyetlen gyermekeknek készült játék, amely a kormány jobbra-balra történő mozgatásával halad előre, illetve hátra. A termék fejleszti a gyerekek motorikus, valamint koordinációs készségeit. A játék öröme mellett a gyerekek biztonsága a legfontosabb számukra. 

Bomiko

A Baby Design cég almárkája, így megbízhatóság, strapabírás szempontjából kiváló választás a kis örökmozgóknak. Autósülései és széles választékban elérhető babakocsijai színben és kialakításban is illeszkednek a mai modern szülők elvárásaihoz!

Britax Römer

A Britax Römer egy európai cég, termékeinek nagy részét Nagy-Britanniában és Németországban gyártja. Termékpalettájukban megtalálhatóak autósülések, babakocsik és kerékpárülések is. Autósüléseit 1966 óta gyártja, melyek Európa szerte védelmezik a gyermekeket az utazások során.

Bullyland

Az 1973-as alapítású német BULLYLAND termékek biztonságos és PVC-mentes alapanyagokból készülnek. A több mint 700 figura végtelen lehetőséget nyújt, hogy a gyerekek fantáziája szabadon szárnyaljon. A BULLYLAND figurái egészen a farmtól kezdve a mitikus teremtményeken át, egészen az őskori világig megmozgatják a gyerekek fantáziáját. 

Chicco

A Chicco a legrégebbi babatermékeket forgalmazó cég, az egész világon, több mint 50 éve van jelen a piacon. Termékei nagyon népszerűek, és sok országban megtalálhatóak. Jó minőségű termékek jellemzik a márkát. Minden kategóriában megtaláljuk a Chicco termékeit, a babakocsiktól a játékokig, ápolási és etetési kiegészítőkig, valamint autósülésekig egyaránt. Hazánkban elsősorban a kiegészítői és játékai népszerűek, valamint a babakocsijai.

Babaszafari Bababolt

Chipolino

A Chipolino egy hatalmas cég, amely  babatermékek  forgalmazására szakosodott. Közel 20 éve van jelen a piacon, és minden évben új kollekcióval rukkolnak elő, mert a céljuk,  hogy az európai családok számára mindig  ideális babatermékeket biztosítson. Termékeik kényelmes, praktikus és divatos választást jelentenek a babák és szüleik számára.

Clevamama

A Clevamama egy ír vállalat, amelyet 2 anyuka alapított 2003-ban, így lett szlogenjük is az „Anyukáktól anyukáknak”. Hiszen ki is érthetné jobban, mi zajlik le egy szülő fejében, mint aki maga is az? Céljuk, hogy megkönnyítsék, biztonságosabbá és egészségesebbé tegyék a babagondozást. Vállalatuk a bababiztonság, a babaszoba, a fürdetés és az etetés területére specializálódott. 

Concord

A 70-es évekre visszanyúló múlttal rendelkező CONDORD márka úttörőnek számít a babatermékek piacán. Termékei praktikusak és funkcionálisak. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a gyermekek szükségleteinek, és segítsen a szülőknek a hétköznapi helyzetekben.

Disney Baby

A Disney Baby termékcsalád a nagyobb gyermekek abszolút kedvencei lehetnek. Napjaink legaktuálisabb dizájnjával ellátott, színes figyelemfelkeltő termékek egytől egyik. Így minden szülő megtalálhatja gyermeke kedvenc figuráit. Termékeik között megtalálhatóak textíliák, poharak, cumisüvegek, itatók, kanalak, tányérok, pihenőszékek, valamint játszószőnyegek. 

Edz Kidz

Az Edz Kidz fültokjait magunkkal vihetjük hangos rendezvényekre, fesztiválokra, légi bemutatókra, motoros felvonulásokra vagy bármilyen zenei koncertre, aminek a hangereje megterhelheti a gyermekek hallását.

Espiro

Az Espiro, felsőkategóriás márka már most nagyon népszerű hazánkban. A prémium kategóriás babakocsiaink elérhető áruknak köszönheti népszerűségüket a szülők körében. Az Espiro márka vonalát azoknak a szülőknek hozták létre, akik aktív, nagyvárosi életmódot folytatnak.

Gabeliz

A magyar cég fali- és asztalilámpákat, kisebb bababútorokat és fabetűket gyárt. Üzletünkben népszerűek a többféle színben pompázó betűi, melyek öntapadósak, így falra vagy akár ajtóra is ki lehet írni a gyermek nevét. 2015-ös újdonságuk a ledboxok, melyek trendi színekben és édes figurákkal adhatnak fényt, egy-egy szoptatáshoz, vagy peluscseréhez. 

Hipp

Az üveges bébiételek gyártása 1995 szeptemberében kezdődött meg a hanságligeti üzemben, főzelékek, hústartalmú ételek, valamint gyümölcspépek gyártásával. Már a kezdetektől fontos volt, hogy bioalapanyagok felhasználásával finom, egészséges bébiételeket gyártsanak, amelyek kiváló minőségűek és harmóniában vannak a természettel.

Incababy

Az Incababy egy ausztriai központú multikulturális vállalat, amely elhivatott a prémium minőségű, valamint a vezető formatervezésű és színvilágú európai babatermékek képviselete iránt. Valamennyi termékük Európában készül kiváló minőségű és szigorú tanúsítványokkal rendelkező bababarát alapanyagokból

Infantino

Az INFANTINO egy családi kézben működő vállalkozás, központja a napos San Diegó-ban van, az Amerikai Egyesült Államokban. A cég óriási sikerét Michael Silberstein, CEO és munkatársainak köszönheti, amelyet a babák és anyukájuk mellett elkötelezett 15 éves munkája során értek el.

Jana

A Jana tisztasága és frissessége egy lassú és természetes szűrési folyamat eredménye, amely a víztartó rétegeken, valamint ásványi kőzetrétegeken átvezető utazása során megy végbe. A Jana jellegzetesen selymes és kiegyensúlyozott íze a teljesen természetes és fokozatos szűrési folyamat eredménye!

Jané

Az első babakocsi gyártása óta eltelt 9 évtized, és több ezer elégedett szülő után a barcelonai Jané márka más fejlesztéssel is kiegészítette modelljeit és vezette be az új termékvonalakat, mint autósülések, pihenőszékek, elektronikai termékek és etetési kiegészítők, amik az új családtag érkezéséhez elengedhetetlenek.

Kecskeméti

A megbízható Kecskeméti bébiételek már generációk óta népszerűek Magyarországon. Nem véletlenül, hiszen frissen feldolgozott alapanyagokból készülnek, és a gyártás minden fázisában folyamatosan ellenőrzik a legszigorúbb higiéniai előírások betartását. A bébiételek gyártásához csak újonnan gyártott üvegeket használnak, mert csak így garantálható az üvegek tisztasága, biztonsága.

Klups

Szenvedéllyel és tapasztalattal - a legjobb választás a baba számára. Kiváló lengyel márka, mely több éves szaktudással rendelkezik a bababútorok gyártásában. Vezető helyen állnak a gyerekbútorok és a kiságyak piacán.

Lansinoh

A Lansinoh márka 25 évvel ezelőtt az USA-ból indult, amikor egy anyuka lanolinos krémet készített. Felismerték, hogy a szoptatás csodálatos folyamatában igenis felmerülhetnek nehézségek, amihez a kismamáknak elkélhet a segítség. Azóta a vállalat kinőtte magát és ma már több mint 60 országban a szoptatás szakértőjeként működik.

Lindam

1988-ban a Lindam praktikus, stílusos otthoni biztonsági megoldásokat hozott létre, amik a mai napig töretlen sikernek örvendenek. A Lindam széles választékot kínál, amivel az a céljuk, hogy átfogó megoldást nyújtsanak a szülőknek a gyermekük biztonságát illetően.

Little Sky

A Klups a gyermekbútor gyártás kiemelkedő márkája, aki a legjobb megoldásokkal és formatervezési minták tesztelésével megalkotta a Little Sky-t. Céljuk, hogy még több ismeretet szerezzenek és folyamatos fejlődés mellett kifogástalan bútorokat hozzanak létre a gyerekek számára.

Babaszafari Bababolt

Lorelli

Közel 1000 termék található meg kínálatában, érintve az összes babatermék kategóriát. A Lorelli márkát a modern megjelenés, gazdag szín és mintaválaszték jellemzi. Árai minden pénztárca számára megfelelőek, bátran ajánljunk mindenkinek!

Lorelli Toys

A Lorelli Toys bébi plüss játékokat nagyon igényes és jól eltalált figurák jellemzik. Kifejezetten közkedveltek a magyar piacon, élénk színeinek, aranyos, vidám figuráinak és nagyon kedvező árainak köszönhetően.

Lorelli Zoo

A Lorelli által megálmodott újdonság, amely 2014/2015-ös évek óta van jelen a babapiacon. A termékcsalád rendkívül mutatós dizájnnal és verhetetlen árral rendelkezik. Minden termékük különféle szafaris állatmintával van ellátva annak érdekében, hogy felkeltse a kisbabák érdeklődését. 

MAM

Az osztrák MAM 1976-ban indult el, alapítója Peter Röhrig. A cég kiváló minőségű babaápolási cikkei a dizájnt, funkciót és az orvosi kompetenciát ötvözik egységgé. Mára, az évente több mint 40 millió termék teszi kimagaslóvá a babaápolási cikkek piacán a vállalkozást.

Manduca

A 2002-es alapításnál, fontos volt a csapat tagjainak, hogy arra ösztönözzék a szülőket, hogy közel tudják magukhoz a gyermekeiket és ehhez segítséget nyújtó, kényelmes terméket kínáljanak. Tapasztalatból fejlesztették ki termékeiket, mert ők pontosan tudják, hogy, mennyire fontos a védelem és a kényelem a mindennapokban.

Markas

A lengyelországi Markas 1991 óta gyártja a kiegészítőket a családoknak. Termékeik megkönnyítik az autós utazásokat a babával. A termékválaszték az autós árnyékolóktól egészen a nyakpárnáig terjed, amik mesehősökkel díszítettek, ezért a gyerekek kedvencei lesznek.

Maxi-Cosi

A Maxi-Cosi autósülései az egyik legismertebbek a világon, már több mint 25 éve van jelen a babatermékek piacán. Az oka, hogy az ülések mindegyike kiváló eredményt ért el a teszteken, többször megkapták az év legjobbja címet is.

Munchkin

Az amerikai cég 1991 óta biztosít hasznos kiegészítőket a babatermékek piacán. A Munchkin innovatív, modern és hiteles termékeket fejleszt ki a csecsemők és a gyermekek számára, amelyek megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a szülők életét a "kis dolgok" megalkotásával.

MyBBPrint

A MybbPrint termékei között főleg a szoborkészítő szettek szerepelnek, de megtalálhatóak a fotóalbumok, lenyomat készítők és képkeretek is. Termékeik az ajándékozást örömét hozzák el, hiszen az elkészített szobrocskák és képek tökéletes meglepetés lesz a családtagoknak és ismerősöknek.

Nandu

A vállalkozás olyan bababarát termékeket gyárt, amelyek az úgynevezett kötődő nevelés megvalósítását támogatják. A kötődő nevelés (attachment parenting) a modern nevelési módszerek forradalmian új, mégis ősi tradícióra építő fő irányvonala.

Nosiboo

A cég 16 éve designnal és mérnöki termékfejlesztéssel foglalkozik. Az évek alatt a fiatal cégvezetőkből lelkes apukák lettek, és mára szülői tapasztalataik inspirálják a Nosiboo termékek megalkotását. 2 évig tartó termékfejlesztés szakorvosok, designerek és mérnökök bevonásával zajlott.

Nuvita

A több éves tapasztalattal rendelkező olasz márka 4 kontinens számos országában jelen van. A Nuvita jelentős sikereket ért el a babatermékek piacán két további márkájával együtt: a Dudini-vel és az AmoreBio-val.

Oops

Az Oops tervezőinek kreativitása és a kisgyermek világában eltöltött idő inspirálták őket arra, hogy minél gyönyörűbb és kreatív ötleteket dolgozzanak ki. A márka termékei modern, szórakoztató, kreatív és egyedi dizájnt kaptak, amely élettel tölti meg a gyermek otthonát.

Pesztonka

A Pesztonka orrszívó készülék közel tízévnyi fejlesztőmunka és klinikai tesztelés eredményeként született meg. Az orrszívó ideális szívóerővel tökéletes hatást ér el, könnyen tisztítható, kétféle szívófejjel rendelkezik. Nagy előnye, hogy működése nem jár zajjal, így nem riasztja meg a csecsemőt. Mindössze egy tenyérnyi helyen elfér, így bármikor rendelkezésre állhat, utazások során könnyen elcsomagolható.

Play&Go

A Play & Go egy díjnyertes Belga design cég, amely okos, színes és inspiráló termékeket kínál Neked, gyermekednek és otthonodnak. Egy hatékony játéktárolót fejlesztett ki, amit egyszerű használni, praktikus, szép kialakítású és nagyon szórakoztató.

Scamp

A cég 1993-ban alakult, családi vállalkozásként. Azóta foglalkozik bébi fehérnemű készítésével és forgalmazásával. A felhasznált import fonal hosszú évek óta ugyanazon gyártótól származik, nem kötnek kompromisszumot olcsóbb, de esetleg kevésbé jó minőségű alapanyag felhasználásával.

Skip Hop

A Skip Hop-nak globális márkakánt alapvető filozófiája a tökéletesre törekedés, amely a szülők és a kisgyermekek számára nélkülözhetetlen. A kreatív problémamegoldás szelleme irányítja a kultúrát a Skip Hop-nál. A márka több országban is sikert aratott, mint például Kína, Lengyelország, Franciaország, Mexikó, Brazília, Ausztrália és Magyarország.

Tickless

A TICKLESS olyan frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, amely emberek vagy kisállatok számára nem hallható, de zavarja a kullancsokat és bolhákat a tájékozódásban. A készülék veszélyes vegyi anyagok nélkül működik, így biztonságosan használható mind az emberek, mind a kisállatok védelmére.

Tommee Tippee

A Tommee Tippee a világ legmegbízhatóbb baba márkái közé tartozik. A babák imádják, a szülők ajánlják! Az egyik leggyorsabban növekvő cég ebben a kategóriában, illetve az első számú brit márka a csecsemő- és kisgyermek termékek piacán!

Y Volution

A YVOLUTION termékcsalád célja, hogy segítse a gyermekeket a különböző fejlődési szakaszokban. A 9 hónapos kortól kezdve az YVOLUTION termékek a nagymotoros képesség fejlesztését ösztönzik, elősegítik a kaland élményét és a gyermekek fizikai önbizalmát.

Fizetési megoldások: